joi, ianuarie 24, 2008

RCS&RDS: vindem serviciile de telefonie mobila la acelasi pret cu telefonia fixa


Strategia comerciala a RCS&RDS prevede ca serviciul de telefonie mobila al companiei sa fie comercializat la acelasi preturi ca cel de telefonie fixa, a anuntat astazi operatorul in prima sa comunicare oficiala, la nivel national, pe tema serviciului de telefonie mobila DigiMobil.

RCS&RDS a lansat initial DigiMobil in luna octombrie in Oradea, dar nu a comunicat la nivel national lansarea serviciilor.Compania nu a prezentat de altfel, pana acum, pe pagina sa web detalii privind serviciul.

Conform companiei, serviciul DigiMobil era disponibil, din luna noiembrie, pentru abonatii RCS&RDS la serviciile de cablu, internet si telefonie fixa din Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau si Bucuresti.

"DigiMobil completeaza portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie nationala lansata in 2004) si se pozitioneaza ca fiind noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa. Serviciul de generatia a 3a pune la dispozitia utilizatorilor o oferta cu totul speciala pentru un serviciu de telefonie mobila, prezentand o serie de facilitati printre care:abonament gratuit, un telefon mobil gratuit, oferit in custodie pe toata durata contractului, cartela sim preactivata, pana la 1.200 de minute lunare gratuite, tarife (?) identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa", conform reprezentantilor companiei.

Serviciul DigiMobil se adreseaza in prima faza abonatilor RCS & RDS, care utilizeaza unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu plus telefonie, acces internet plus telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel.

"DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor mobilitatea si confortul de care acestia au nevoie, beneficiind in acelasi timp de tarife speciale, ca si cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem in casele abonatilor un serviciu de ultima generatie, care acopera nevoile de comunicare ale consumatorului de astazi, precum si ale intregii familii", a declarat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Minutele incluse in abonamentele lunare pot fi folosite de catre client atat de pe telefonul fix, cat si de pe cel mobil, fara a plati un abonament suplimentar.

Minutele de apeluri incluse variaza in functie de tipul si valoarea abonamentului. In cazul celui mai mic abonament clientii companiei primesc 500 de minute in reteaua RCS&RDS si 50 de minute in reteaua Romtelecom.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu