vineri, iulie 27, 2012

Plasele de insecte, un real ajutor pe timp de vara


Plasele impotriva insectelor va ajuta sa mentineti un aer curat in casa dumneavoastra fara nici un fel de neplaceri din partea tantarilor si a altor insecte care invadeaza locuintele pe timp de vara.

Plasele impotriva insectelor va ajuta sa mentineti un aer curat in casa dumneavoastra fara nici un fel de neplaceri din partea tantarilor si a altor insecte care invadeaza locuintele pe timp de vara. Aceste plase sunt foarte usor de montat, au un aspect ingrijit si elegant si reprezinta o investitie durabila.

Plasele de insecte sunt foarte rezistente deorece sunt confectionate din materiale durabile, carcasa fiind realizata din aluminiu extrudat care pentru o mai mare rezistenta este vopsit in camp electrostatic. Astfel, acest material nu va rugini si isi va pastra culoarea o lunga perioada de timp.

Plasa este realizata din fibra de sticla ignifuga si este foarte usor de intretinut. Montajul plaselor este usor de realizat, nu dureaza mult si daca este realizat intr-un mod profesionist, va contribui la durabilitatea produselor.

Vara aceasta nu trebuie sa mai aveti batai de cap cu tot felul de solutii anti-insecte sau aparate care consuma energie electrica si degaja un miros neplacut si uneori chiar toxic.

Plasele de insecte sunt perfecte pentru orice fel de ferestre sau chiar usi de exterior. Avantajele sunt multiple dar cel mai important este reprezentat de faptul ca apara eficient casa de insecte si va permit sa pastrati un aer curat in locuinta, fara nici un fel de problema.

Pentru a beneficia de plase insecte ( www.plasetantari.com.ro ) apelati la profesionisit si veti beneficia de calitate si montaj gratuit. Studiati tipurile de tantari /" title="plase tantari">plase tantari ( http://www.plasetantari.com.ro/tipuri-plase-tantari/ ) existente si alegeti solutia optima pentru nevoile dumneavoastra.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu