vineri, februarie 17, 2012

Topul tehnologiilor. Vezi aici tehnologiile de ultima ora care iti fac viata mai usoara


Tehnologiile ne schimbă viata. Schimbă în mod complet modul în care comunicăm, ne distrăm, învăţăm, sau chiar modul în care gătim.

La fel ca și in anul precedent, am analizat potenţialul fiecărui produs de a schimba cel puţin una dintre activităţile noastre curente, si am intocmit Topul Tehnologiilor din prezent. Am luat în calculat atât inovaţia tehnologică, cât și impactul pe care îl au pe piaţă și am ajunsla lista următoare.

1. Ultrabook-uri. Senzația anului 2012 în materie de laptop-uri. Ultrabook-urile sunt cele mai ușoare și subțiri laptop-uri, cu o greutate mai mică decât a unei cărți și o grosime mai mică decât a unui pix. În plus, sunt ultra rapide și pornesc în doar câteva secunde.

2. Samsung Galaxy Nexus – Noua generație Android Galaxy Nexus este primul telefon din noua generație Android 4.0.
Vine cu un ecran Super AMOLED cu negru perfect, rezoluție HD similară cu a laptop-urilor, o interfață complet nouă și funcție de fotografiere panoramică. Îți recunoaște chiar și fața și se deblochează doar când îl folosești tu.

3. iPad 2. Tableta care a schimbat o industrie – mai ușoară, mai subțire și mai puternică.
Cu iPad 2 uiți că ai în mâini o adevărată revoluție tehnologică – poți să navighezi pe internet mai natural și mai ușor ca oricând, să citești toate cărțile și revistele preferate și să te bucuri de toate filmele HD. iPad 2 vine cu un ecran multi-touch și permite instalarea a peste 300.000 de aplicații. Atât de revoluționar încât este folosit și de companiile aeronautice, în locul manualelor de zbor.

4. TV-uri Smart – internet pe TV Cu televizoarele Smart ai tot internetul la degetul mic. Intri pe facebook în pauza publicitară, verifici mail-ul, sau chiar instalezi aplicații, la fel cum ai face cu un smartphone.

5. iPhone 4s iPhone 4s este cel mai rapid iPhone din istorie. Vine cu un procesor A5 dual core și o nouă cameră video de 8MP cu filmare FullHD. În plus, aplicația Siri recunoaște tot ce îi spui și aduce recunoșterea vocală din filmele SF în prezent.

6. Samsung Galaxy Note – telefonul cu cel mai mare ecran HD Îmbină cu succes funcțiile unui smartphone cu cele ale unei tablete de top și mulțumită Pen-ului special poți să desenezi sau să iei notițe direct pe ecran. Galaxy Note vine cu ecran Super AMOLED cu negru perfect și protecție la orice tip de zgârietură.

7. Motorola RAZR, imposibil de subțire Motorola RAZR este cel mai subțire smartphone de pe Pământ – măsoară doar 7,1 mm în grosime. În plus, este ultra rezistent, atât la zgârieturi, cât și la șocuri – carcasa este construită din fibră de Kevlar, material folosit la realizarea vestelor anti-glonț. Motorola RAZR folosește sistemul de operare Android și permite instalarea a peste 200.000 de aplicații.

8. Alienware M18x Putere ireală. M18x reprezintă apogeul în domeniul laptop-urilor gaming – îți permite să te joci la setări maxime orice joc existent pe piață și chiar și pe cele ce apar la anul. Pornește în puțin peste 10 secunde și vine cu două plăci grafice și un procesor Quad Core, pentru performanțe extreme.

9. Laptop-ul business care schimbă regulile. Sony Vaio Z21 este cel mai subțire, ușor și puternic laptop business existent. Vine cu un procesor Intel de ultimă generație și un ecran de înaltă rezoluție, care îți permite să vezi mai multe aplicații în același timp. În plus, pornește în doar câteva secunde, cântărește doar 1.18 KG și este construit din fibră de carbon, ceea ce îl face extrem de rezistent la șocuri.

10. Imagini pe TV fără cabluri Cu laptop-ul Dell N5110 și adaptorul CADOU Belkin poți să conectezi laptop-ul la TV și să vezi filmele FullHD fără niciun cablu! Chiar dacă laptop-ul se află în altă cameră decât TV-ul.

11. Desktop-uri Alienware – Puterea absolută, exclusiv la eMAG. Bucură-te de cele mai puternice sisteme gaming PC din Univers! Te poți juca orice la setări maxime, chiar și jocurile apărute în anii următori. Sistemele Alienware vin cu cele mai noi procesoare Intel și un design inspirat de filmele SF.

12. Tehnologia 3D Efecte ca la cinema, la tine în sufragerie. Cu cele mai noi televizoare 3D ai profunzimea 3D din cinema, la tine acasă. În plus, poți naviga pe internet în pauza publicitară și poți verifica toate mail-urile – fără să te mai dai jos de pe canapea.

13. Aparatele foto mirrorless Cu aparatele foto mirrorless ai calitatea DSLR într-o formă compactă. În plus, asemenea aparatelor foto DSLR poți atașa o mulțime de obiective, pentru fotografii perfecte în orice condiții. Aparatele foto mirrorless au un meniu ușor de folosit, atât de începători, cât și de avansați.

14. Nintendo 3DS. Singura consolă portabilă 3D fără ochelari Cu Nintendo 3DS te poți juca și poți vedea filme 3D, oriunde te-ai afla.

15. Videoproiectoare 3D de ultimă oră Cu noile videoproiectoare 3D vezi cele mai bune filme la cea mai înaltă definiție! Ai efecte 3D de top pe întreg peretele din sufragerie.

16. Noua generație de multifuncționale Cu noile multifuncționale poți printa de oriunde ai fi – chiar și de pe telefonul mobil. De exemplu, printa din mașină și când ajungi la birou au documentele deja imprimate.

17. iRobot Roomba Revoluționează metodele de curățare: face curat singur și știe să nu îți încurce covoarele sau să nu se împiedice de cabluri și animalele de casă. În plus, nu rămâne niciodată fără baterie – știe să se întoarcă singur în baza de reîncărcare.

18. Tehnologia de gătit prin inducție Gătești fără riscul că te-ai frige. Mulțumită tehnologiei speciale, plita încălzește doar vasele speciale – poți chiar să pui mână pe zona de gătit în timpul funcționării și nu se va întampla nimic. Curentul electric creează un câmp electromagnetic care generează căldură numai la contactul cu vasele speciale.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu