joi, februarie 16, 2012

Topul tehnologiilor din prezent


Tehnologiile sunt menite să schimbe felul în care comunicăm, în care învăţăm şi în care ne distrăm, iar cele mai apreciate sunt cele care reuşesc să îşi atingă scopul.

Am analizat împreună cu managerii de produs eMAG potenţialul fiecărui produs de a schimba spectaculos cel puţin una dintre activităţile noastre curente (de la comunicare şi productivitate până la distracţie), inovaţia tehnologică şi pe impactul pe care îl au pe piaţă.

Vă prezentăm mai jos cele mai importante tehnologii din prezent şi produsele ce le înglobează.

Topul tehnologiilor din prezent
 
1. iPad – Egală cu inventarea televizorului în materie de divertisment acasă, iPad a revoluţionat modul în care navigăm pe internet şi în care ne bucurăm de cărţile, filmele, muzica şi jocurile preferate.  300.000 de aplicaţii, de la jocuri, până la aplicaţii educaţionale şi de birou sunt disponibile pentru instalare iar anul acesta tot mai multe publicaţii vor avea şi versiuni pentru iPad.

2. Kindle – Cel mai apreciat eBook Reader din lume a schimbat modul în care citim cărţile preferate. Cu 2,5 milioane de cărţi disponibile gratuit, Kindle foloseşte un ecran E ink care nu oboseşte ochii. În plus, permite şi navigarea gratuită pe internet în România şi în alte peste 100 de ţări.

3. Microsoft Kinect – Mult aşteptata tehnologie Kinect pentru Xbox 360 oferă o experienţă interactivă unică în jocuri: prin simpla mişcare a corpului poţi controla personaje din joc.

4. iPhone 4 – Cu telefonul care a schimbat o industrie poţi să comunici cu cei dragi prin apeluri video, să te bucuri de muzica, jocurile 3D şi toate aplicaţiile preferate, oriunde.

5. Tehnologia 3D – Vedeta Consumer Electronics Show de anul acesta, tehnologia 3D a revoluţionat deja cinematografia şi va schimba complet modul în care privim filmele, de acasă.

6. Google Nexus S – Nexus S este primul telefon mobil cu Gingerbread, cea mai rapidă versiune de Android, având acces rapid la peste 100.000 de aplicaţii şi jocuri 3D în majoritate gratuite.

7. Alienware M11x – Cel mai puternic mini-laptop din lume a schimbat modul în care este percepută experienţa de gaming extrem, chiar pe un ecran de 11 inch.

8. Dell Streak – A reuşit să creeze puntea de legătură între segmentul tabletelor şi smartphone-uri.

9. NVIDIA GTX580 – Este cea mai puternică unitate grafică DirectX 11 din lume schimbând modul în care este percepută performanţa vizuală.

10. Intel Sandy Bridge – Cea mai nouă şi cea mai avansată tehnologie de la Intel va sta la baza celor mai performante sisteme şi notebook-uri de anul acesta.

11. Samsung Galaxy S – Cu cel mai luminos ecran din lume, Super AMOLED, Galaxy S a redefinit experienţa vizuală pe smartphone-uri.

12. Playstation Move – Noul controler Playstation redefineşte gaming-ul şi interacţiunea în jocuri, oferind o experienţă imersivă şi realistică.

13. Samsung Galaxy Tab – Cea mai bună tabletă cu sistemul de operare Android va fi una dintre cele mai apreciate produse pe acest segment în 2011.

14. Microsoft Arc Touch – Mai flexibil ca orice alt mouse, Arc Touch dispune de un design inovator ce permite curbarea sau aplatizarea sa pentru confort maxim în utilizare.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu