vineri, ianuarie 13, 2012

Parfumuri Catalin Botezatu - pachet promotional!


Parfumuri Catalin Botezatu - pachet promotional!.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Catalin Botezatu si-a lansat noua colectie de parfumuri pentru barbati si femei.

Cunoscutul creator de moda a pus accentul pe o aroma fresh si autentica, care a contribuit la succesul acestei noi linii.

Parfumurile Catalin Botezatu se pot achizitiona din magazinul oficial CB Store, fiind asa cum te asteptai, originale si la un pret imbatabil.

Parfum Pour Femme (pentru femei)

parfumuri pentru femei originale

Vezi pret in magazinul online!

Modelul pentru femei care satisface pana si cele mai rafinate gusturi in materie de nou. Corespunde cerintelor damei moderne, are 100 ml de esenta proaspata intr-o nuanta de verde. Perfect pentru cadouri de Craciun daruite iubitei sau persoanelor la care tii in mod deosebit.

Parfum Pour Homme (pentru barbati)

Parfumuri Catalin Botezatu online

Vezi pret in magazinul online!

Un parfum delicat cu un miros pur barbatesc, intr-o sticluta cu design unic. Cotine 100 ml de esenta de flori albe si este dedicat barbatilor care apreciaza eleganta si esentele fine. Catalin Botezatu va recomanda sa-l daruiti cu drag sotului sau iubitului in luna cadourilor de iarna.

Parfum Unisex (femei + barbati)

Parfumuri Unisex

Vezi pret in magazinul online!

Model care se potriveste tuturor, dar mai cu seama persoanelor active, energice. Este cea mai buna alegere atunci cand nu stii ce aroma ii place celei sau celui care il daruiesti. Are un miros frumos si totodata spectaculos, fiind un parfum de lux la un pret bun. In plus, se afla la reducere!

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu