marți, iunie 22, 2010

Descarca BitDefender - The future of security now! - Download BitDefender


Solutii complete pentru a proteja afacerea dvs. si de a proteja computerul dvs. de la cei mai recenti viruşi si/sau atacuri informatice. Oferă o varietate de produse de securitate, inclusiv pe dispozitivul handheld, peer-to-peer, şi scanere de e-mail.

BitDefender este o companie românească producătoare a uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional.


Încă de la înce¬puturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară.

În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă.

Fiind una dintre mărcile româneşti binecunoscute în afara graniţelor ţării, BitDefender protejează eficient în acest moment peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi companii din peste 180 de ţări. Soluţiile BitDefender sunt traduse în acest moment în peste 20 de limbi.

BitDefender are un palmares impresionant de performanţe în industria securităţii datelor şi este recunoscută la nivel mondial pentru următoare¬le inovaţii:

• Primul produs antivirus din lume integrat cu un browser de Internet
• Prima soluţie de securitate care a folosit tehnologia WAP pentru administrarea la distanţă a unei reţele de calculatoare
• Una dintre primele companii din lume care au oferit soluţii de securi¬tate pentru dispozivitele mobile
• Prima companie de securitate a datelor care a lansat o tehnologie de blocare a aplicaţiilor pe criterii comportamentale
• Primul produs antivirus în care au fost incluse caracteristici persona¬le de firewall
• Primul produs antivirus care conţine un firewall pentru aplicaţii
• Prima integrare a unei soluţii antivirus cu un firewall pentru aplicaţii
• Prima soluţie de securitate compatibilă cu toate aplicaţiile actuale de mesagerie instant

BitDefender este lider al industriei de software antivirus în România, protejând până în prezent unele dintre cele mai complexe reţele informatice din sectorul public, privat, educaţional şi guvernamental.

Soluţiile BitDefender distribuite în România sunt:
- Pentru utilizatori individuali:
- BitDefender Total Security 2010
- BitDefender Internet Security 2010
- BitDefender Antivirus 2010
- BitDefender Antivirus Scanner for Unices

- Pentru utilizatori business
- BitDefender Client Security
- BitDefender Security for Exchange
- BitDefender Security for Mail Servers
- BitDefender Security for File Servers
- BitDefender Security for ISA Servers
- BitDefender Security for Sharepoint
- BitDefender Security for Samba

Produsele BitDefender 2010 în limba română asigură protecţie proactivă împotriva viruşilor, a programelor spion, a tentativelor de fraudă (phishing) şi a celor de furt de date personale, precum şi opţiuni de întreţinere a sistemului şi de backup, fără a reduce viteza de funcţionare a calculatorului utilizatorului.

În testele independente realizate de organizaţii cu renume din dome¬niu, produsele BitDefenderau dovedit una dintre cele mai ridicate rate de detecţie din industrie. În plus, produsele BitDefender au fost testate şi certificate de toate agenţiile de testare importante, inclusiv AV-Test, VirusBulletin, laboratoarele ICSA şi West Coast.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu