marți, iunie 15, 2010

Accesorii vin de la accesoriivin.ro


AccesoriiVin.ro este un magazine online care este axat pe vanzarea produselor si accesoriilor necesare analizei, pastrarii, imbutelierii, servirii si pastrarii vinurilor.

Acest magazine online si-a inceput activitatea in anul 2007 lansat de SC Btc Glass Design Srl, prezentand spre vanzare numai seturi de accesorii vin, cutii vin cu accesorii si cutii simple de lemn pentru una sau doua sticle vin.

Gama de produse oferite vanzarii a crescut continuu, ajungand in prezent ca cifra de afaceri sa fie de aproximativ 8.000 euro lunar, din care aprox. 75% se realizeaza online.



Acceseaza acum AccesoriiVin.ro

Gama produselor asa cum am aratat mai sus a crescut de cateva ori iar aceestea in prezent sunt:

- Cutii accesorii vin
- Accesorii pentru vin
- Gama Final Touch
- Seturi accesorii vin
- Desfacatoare
- Gama Vacu Vin
- Gama L\'ami du vin
- Gastronomie - seturi servit branzeturi
- Rafturi sticle vin
- Carafe, Pahare, Decantoare
- Racitoare vin
- Accesorii vinificatie
- Ceara si accesorii
- Dopuri si robinetiI
- Cisterne si filtre inox
- Butelii sticla pentru vin

Cele mai vandute produse sunt cutiile de vin cu accesorii , seturile cu accesorii pentru vin, ceara si accesoriie necesare aplicarii de ceara , gama Vacu Vin, dopuri pluta, butelii sticla pentru vin.

La cresterea vanzarilor a contribuit in ultima luna si introducerea multor produse noi cum ar fi: Gama L\'ami du vin, Rafturi pentru sticle vin, Carafe, Decantoare, Pahare, Racitoare vin, Accesorii vinificatie, Cisterne si filtre inox.

Aceste produse se adreseaza tuturor categoriilor sociale incepand cu varsta de 18 ani interesate de cunoasterea si servirea vinului, cu preponderenta celor din mediul urban unde gradul de cultura pentru sevirea vinului este mai mare dacat in mediul rural.

Acceseaza acum AccesoriiVin.ro

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu