marți, septembrie 22, 2009

Sistemul de invatamint cu finalizare: o olimpica la biologie joaca intr-un film porno!(VIDEO)


Avem o ecuatie de toata frumusetea. Totul incepe de la 1 + 1. Stati nu va grabiti, inca nu fac 2. Sa ne lamurim putin. Mai intii, il avem pe Otil, un tip care datorita statutului de iubit al Mihaelei Radulescu, a devenit cel mai mediatizat penis al momentului.

Avem apoi o tinara de 18 ani, care, ceva mai tupeista din fire, a sarit din banca scolii direct pe prima pagina din Libertatea si l-a invitat pe Otil la o filmare pentru adulti. Si nu doar pentru o placere jurnalistica perversa, cit mai ales pentru bani. 15.000 de euro, mai exact, pentru trei partide fierbintI in trei.

Dani a reactionat recent, in Cotidianul: "Fetele nici macar nu sint artiste de gen, sint probabil doua femei de serviciu care dadeau cu aspiratorul in biroul unui redactor plictisit si enervat ca iar n-are nimic despre Dani la inchiderea editiei."

Exmatriculare humanum est

Il informam pe Dani Otil ca, pe criza asta, femeile de serviciu din redactii arata mult mai rau, le dor salele si n-au chef de frecat podele cu mega-vedete de la televizor. Dimpotriva: una dintre tinerele in culpa (sa-i zicem simplu, Alexandra, Lilly pe numee de scena) este inca eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Ion Creanga” din Bucuresti. Are 18 ani impliniti, iar alegerea ei de a participa la o astfel de sedinta foto pentru cel mai vindut ziar din Romania s-a dovedit a fi o bomba cu explozie intirziata. Consiliul profesoral al Liceului “Ion Creanga” a sarit in sus, demonstrind ca sistemul de invatamint romanesc nu vrea sa se asocieze cu penisul erect al lui Dani Otil.

“Doamna diriginta a venit in clasa cu o hirtie oficiala, chipurile de la doamna directoare, pe care scria daca colegii mei sunt de acord cu aparitia mea in ziarul Libertatea din data de 7.11.2008. S-a facut consiliu cu toti profesorii in cancelarie si toti profii au propus sa fiu exmatriculata.”, ne-a declarat Lilly.

Regulamente soft pentru pozitii hardcore

Tinerei i-au fost aduse la cunostinta hotararile prin sms (interesant). Fara drept de apel, fata trebuie sa aleaga: colegiu tehnic sau exmatricularea. A incalcat regulamentul scolii, ah, ba nu, regulamentul ministerului: “Ei spun ca exista mentionat in regulamentul dat de guvern, la articolul 112 paragraful k,: , si in articolul 120, cred, paragraful H.

"M-au judecat fara ca eu sa fiu de fata. Ei zic ca doar pentru ca am dat autografe, pe motivul asta vor sa ma exmatriculeze.” Ma rog. Acum, pe bune: chestia cu autografele e discutabila. Dar cert e c-am penetrat niste scripte si am ajuns la concluzia ca regulamentele nu stiu de capul lor, fiind prea vagi.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu