vineri, iulie 17, 2009

Andreea Marin in sanii goi pe plaja din Nisa!


Chiar daca nu mai gazduieste "Surprize, Surprize" la TVR 1, Andreea Marin ramane, fara indoiala, una dintre vedetele cele mai populare din Romania.

In doar 72 de ore, aproape 64.000 de cititori ai ziarului nostru au votat sa vada fotografii unice realizate de paparazzi cu "Zana" in vacanta din Franta. Acolo unde Andreea s-a simtit in largul ei, dovedind ca este o femeie lipsita de prejudecati.

Paparazzii nostri au surprins-o, intr-una dintre zilele petrecute (impreuna cu familia) pe Coasta de Azur, in timp ce, pe plaja, in dosul unui cort, s-a dezbracat de un costum special din neopren pe care il folosise la parasailing (un sport in care te lasi purtat in aer de o parasuta).

Fotografiile realizate la Nisa, chiar in fata celebrei Promenade des Anglais, o arata pe "Zana" asa cum, pana acum, n-a mai fost vazuta vreodata in presa din Romania! Ajutata de soacra ei (mama lui Stefan Banica Jr.),

Andreea s-a schimbat de echipamentul de parasailing, luand pe ea o rochita de plaja. Neobisnuita sa poarte un costum mulat din neopren, "Zana" s-a chinuit aproape cinci minute pana a reusit sa-l dea jos.

La un moment dat, situatia oarecum hilara a facut-o pe vedeta sa izbucneasca in ras. Dincolo de orice, Andreea demonstreaza ca urmele sarcinii (in timpul careia a luat 30 de kilograme) s-au sters. "Zana" a revenit la silueta initiala, asa cum, de altfel, sta bine unei vedete atat de populare.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu