marți, ianuarie 15, 2008

Vodafone da acces la Aplicatiile de Birou.


Vodafone Romania anunta lansarea Serviciului de Aplicatii, prima solutie care ofera utilizatorilor din mediul de afaceri acces la aplicatiile interne ale companiei, pe telefonul mobil. Cu Serviciul de Aplicatii Vodafone, persoanele aflate in miscare vor avea posibilitatea sa acceseze oriunde si oricand, pe telefonul mobil, bazele de date si aplicatii precum SAP, Oracle, Siebel, Remedy.

Serviciul de Aplicatii Vodafone este sincronizat cu sistemele informatice ale companiei, oferind angajatilor date complete si actualizate despre clienti, vanzari, comenzi, furnizori, contracte, stocuri si alte activitati curente. De asemenea, actualizarea si inregistrarea datelor in sistem devin acum posibile si in afara biroului, prin intermediul telefonului mobil, raspunzand cerintelor de eficienta, performanta si flexibilitate ale companiilor.
Astfel, cu Serviciul de Aplicatii Vodafone, facturile pot fi emise mai rapid, chitantele pot fi generate automat, iar comenzile pot fi efectuate in cel mai scurt timp. Reprezentatii de vanzari pot accesa in timp real informatii actualizate despre preturi, produse, contracte, chiar daca nu sunt in birou. Activitatile de service se realizeaza mult mai rapid, tehnicienii avand la dispozitie informatii indispensabile despre clienti, nivelul stocului, comenzi de piese, livrare si facturare, oricand, pe telefonul mobil.
Noul serviciu Vodafone este disponibil pe o serie de dispozitive mobile, dintre care BlackBerry 8100 Pearl, BlackBerry 8310, Samsung BlackJack i600 si HTC TyTN II sunt disponibile in portofoliul actual al Vodafone Romania.
Implementarea Serviciului de Aplicatii Vodafone pentru clienti este realizata de partenerii certificati ai Vodafone Romania, care asigura serviciile de consultanta, suport si dezvoltarea aplicatiilor mobile personalizate, pe baza analizei proceselor si nevoilor de informatii specifice ale fiecarei companii. Pentru crearea aplicatiilor personalizate, Vodafone Romania pune la dispozitia partenerilor instrumente de dezvoltare si platforma tehnica propriu-zisa, destinata implementarii Serviciului de Aplicatii. Serviciul de Aplicatii Vodafone este disponibil clientilor din Romania si in roaming, in 63 de tari / teritorii, prin 119 parteneri.
Serviciul de Aplicatii pentru companii este disponibil incepand de astazi, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania.mobile, gsm,Cdma,internet mobil,sms,ringtones, Nokia, Ericsson, Samsung, LG,Orange, Vodafone, Zapp, Motorola, video, call,i-mode

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu