joi, noiembrie 30, 2006

Moni a lesinat la saptamana modei


Cea de-a doua seara a festivalului Bucharest Fashion Week s-a desfasurat sub semnul lesinului. Dupa ce au defilat pe podium, Monica Columbeanu si vedeta Pro Tv Dana Rogoz au fost tratate de medicii de la Salvare.

Cel mai important eveniment de moda autohton pare sa le epuizeze fizic pe frumoasele dambovitene, care nu mai sunt asteptate la scara de limuzine, ci de ambulante cu girofarul pornit.

De LA SPITAL LA BAL

Medicii angajati de Irinel Columbeanu sa-i supravegheze sotia, in timp ce prezinta moda insarcinata in opt luni, au facut toti banii. Monicai Columbeanu i s-a facut rau si a fost la un pas de lesin dupa ce si-a afisat burtica pe podium in calitate de imagine a unei case de moda. Situatia a fost tinuta sub control de cadrele medicale plasate de Irinel in culise.

Acestea si-au facut treaba atat de bine incat Monica a plecat de pe podium direct la petrecerea organizata pentru participantii la eveniment unde a dansat alaturi de sotul ei pana spre dimineata.

VADUVA VESELA

Spre deliciul publicului, Adriana Bahmuteanu si-a facut si ea aparitia pe podium, dar nu costumata in rochie de mireasa asa cum se anuntase, ci intr-o tinuta sexy, neagra.

Aflata in pragul celui de-al patrulea divort oficial de omul de afaceri Silviu Prigoana, Bahmuteanu a defilat in postura de "vaduva", conform propriilor ei dclaratii: "Colectia s-a numit "Momente" si ce momente sunt importante in viata unui om?! Nasterea, dragoste si moartea.

Rochia de mireasa nu mi se potrivea, in bebelus nu avea cum sa ma imbrace, asa ca m-a imbracat in vaduva", ne-a declarat Adriana Bahmutenu.
Integral in Ziarul

Ziarul, 30 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu