joi, noiembrie 30, 2006

Mihaela a manjit-o cu maioneza pe Andreea


Relatia dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu nu are nici o sansa sa se imbunatateasca. Cele doua dive se cearta ca la usa cortului de fiecare data cand dau nas in nas. Cel mai uzat front de lupta este sediul din Pipera al unei firme de publicitate, unde vedetele vin cu treaba.

De fiecare data remarcile rautacioase pe care cele doua si le arunca reciproc degenereaza in bataie cu cafea si cuvinte grele, desi martorii privesc socati.

Andreea Marin a acceptat recent o reclama pentru o cunoscuta marca de produse cosmetice. Filmarile au loc la sediul din Pipera al companiei Mercury Promotions, locul in care Mihaela Radulescu se ocupa de contractele publicitare pentru emisiunea sa. Intamplarea a facut ca, la una dintre sedinte, sa-si faca aparitia si vedeta de la Antena 1.

Chiar inainte de a intra in platou, divele au dat nas in nas si s-au luat la harta.

Potrivit martorilor, iritata de comentariile Zanei, Mihaela, care lua o gustare, si-a aruncat mancarea pe rivala ei, patandu-i costumatia cu maioneza. Din nefericire, Andreea purta kimonoul adus special pentru reclama. Din cauza acestui incident, filmarile au fost intrerupte si amanate pentru ziua urmatoare.

Potrivit scenariului, actuala sotie a lui Banica jr si-ar fi facut aparitia imbracata in piesa vestimentara in cauza si si-ar fi dezgolit spatele pentru a demonstra cumparatorilor ca lotiunea de corp pe care o foloseste este ideala. In frecventele lor ciocniri, Andreea si Mihaela lasa la o parte eticheta si lovesc cu expresii care mai de care mai deocheate.

Apelativul "fa" este la mare cautare, iar jignirile precum "proasto" apar aproape firesc in discutiile lor.

Martorii povestesc ca s-au obisnuit deja cu injuriile si rautatile lor. Referitor la nunta pe care Banica si Andreea au facut-o peste Ocean, Mihaela a avut de comentat: "Ce, ma, v-ati smecherit? Ati facut nunta afara sa nu vada nimeni din tara ce mult va iubiti?".

Altadata, intrigata de tinuta Mihaelei, ceva cam indrazneata, Andreea a intrebat-o: "Ce educatie dai tu copilului tau cand tu iesi din casa mai mult dezbracata?". Si lista ar putea continua.

Cand spiritele se incing, cea mai la indemana arma este cafeaua. Nu o data, amandoua au fost nevoite sa se schimbe pentru a putea parasi biroul dupa ce si-au impodobit reciproc tinutele cu multiple pete cafenii.

Mai mult, de teama sa nu bea una dupa alta, vedetele si-au marcat canile. Mihaela este cea mai vehementa in aceasta privinta. Diva si-a zgariat toarta cestii cu un compas pentru a fi sigura ca doar aia ajunge pe biroul sau.

Rivalitate cu traditie

Se pare ca Bucurestiul nu este destul de incapator pentru doua moldovence celebre. In loc sa se sustina asa cum ar parea firesc, avand amandoua aceeasi provenienta, Andreea si Mihaela se urasc de moarte. De la bun inceput, intre ele nu a existat o relatie amiabila. In timp ce antenista o acuza pe Zana ca o copiaza in toate privintele, a doua mentionata declara sus si tare ca nu are ce copia.

Incepand de la look, vestimentatie si machiaj si pana la obtinerea permisului de motocicleta, reportaje pe front, actiuni caritabile si munca la radio, toate au fost subiecte de scandal intre cele doua dive. Casatoria Andreei cu Stefan Banica, insa, a pus capac.
Integral in Averea

Averea, 30 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu