sâmbătă, noiembrie 25, 2006

Heidi Klum si Seal au un baiat


Heidi Klum si sotul ei, Seal, au un baietel, informeaza people.com. Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel a fost nascut miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, in Los Angeles.

“Baietelul este sanatos, frumos si seamana cu mama lui.”, a declarat Seal. Despre micutul Johan, proaspatul tatic a scris: “Pentru copii nostri - un fratior/ Pentru parintii nostri - un nepot/ Pentru mine si sotia mea - un fiu/ Pentru familia noastra - o binecuvantare.”

Supermodelul si cantaretul britanic mai au impreuna un baiat, in varsta de 1 an, Henry Guenther Ademola Dashtu Samuel. Heidi Klum mai are o fetita de 2 ani, Leni, impreuna cu managerul Flavio Briatore.
Klum si Seal sunt impreuna din luna februarie a anului 2004 si s-au casatorit in mai 2005.

Inca de la inceputul relatiei, Seal (adevaratul nume: Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel) a fost ca un tata pentru Leni. “Nasterea unui copil iti aduce multa fericire.”, a declarat cantaretul anul trecut, inainte de a se naste Henry. “Daca suntem destul de norocosi, vom avea mai multi copii.”

In luna august, Heidi a declarat: “Vrem sa avem multi copii. Seal imi spune mereu ca sunt mai frumoasa cand sunt insarcinata.”

In luna noiembrie a anului trecut, la doua luni dupa nasterea lui Henry, mandrul tatic declara: “Eu si Heidi incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna. Sunt zile in care nu ne schimbam de pijamale. Stam in pat si ne jucam cu cei mici, ne uitam la televizor sau gatim. Copiii sunt o sursa constanta de amuzament.”

HotNews.ro, S.B., 24 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu