marți, noiembrie 28, 2006

Dinamo, Steaua, Rapid - victorii fara emotii


Steaua-Jiul 3-0
Vali Badea 23, Thereau 62, 87

Francezul Thereau a ajuns la cota 7 ierarhia golgeterilor.

"Thereau este o "eroare" manageriala, atita vreme cit nu incrie 5 goluri pe meci" - Cosmin Olaroiu

"Trebuie sa incheiem macar pe locul doi. 11 puncte sunt multe, dar o sa ne jucam sansa pina la capat" - Mirel Radoi. Capitanul Stelei a fost titular si a evoluat 65 de minute.

Rapid-National 2-1
Viorel Moldovan 5, Badoi 22, respectiv Burca 90+1

"Suntem masochisti - in loc sa cistigam cu 3-0, trebuie sa ne producem singuri emotii!" - Viorel Moldovan

Din cauza unei accidentari la umar, portarul Dani Coman nu a jucat. "Va fi apt pentru jocul de la Atena" - Razvan Lucescu

"Mergem in Grecia cu un singur obiectiv. Trebuie sa cistigam, deci trebuie sa fructificam orice sansa. Va fi greu cu 80 de mii de oameni in tribuna, cum sa nu... E greu si cu 10 mii" - Costin Lazar

Din minutul 82, Rapid a jucat in 10 oameni - eliminat Sapunaru.

National, fara antrenor principal dupa demisia lui Vladoiu, a fost asistata de pe banca tehnica de Liviu Ciubotariu.

Dinamo-Ceahlaul 2-0
Danciulescu 60, Ganea 90+2

"Arbitrii nu au voie sa ne dea penaltyuri! Dar oricum nu avem nevoie, ne descurcam singuri... Imi pare rau ca nu avem mai multi oameni la stadion... Iar cei care au facut prostii in deplasarea la Bruges, nu pot fi numiti suporteri!" - M. Rednic

La meci au asistat aproximativ 5000 de spectatori. "Este inadmisibil ca o echipa care domina campionatul in maniera in care o facem noi, sa aiba atit de putini suporteri pe stadion" - C. Borcea, manager

UTA-Universitatea Craiova 1-0
Hidisan 82

"A fost un meci extrem de tensionat pentru ca ne-am dorit prea mult sa luam toate punctele. Victoria era obligatorie pentru a nu ne complica situatia in clasament. Iar Craiova, desi are foarte multi tineri, a dat o replica extrem de solida"
Florin Hidisan, marcator UTA

Farul-CFR Cluj 0-2
Coroian 61, Schiopu (autogol) 76

Constantenii au avut dificultati in a alcatui primul "11" - Tibor Moldovan, accidentat, nu a putut evolua, iar in defensiva Basarab Panduru l-a transformat pe Ion Barbu in fundas lateral dreapta.

Constantenii au dominat ultimele 15 minute ale primei reprize, cind au si trimis mingea in poarta: in minutul 41, Disney a inscris, dar golul nu a fost validat din cauza unei semnalizari pentru ofsaid.

Farul a protestat, iar antrenorul Panduru a fost trimis de arbitrul Coltescu in tribuna.

CFR a facut un joc de contraatac a carui eficienta s-a vazut in minutul 61: la prima lor prezenta in careul advers (din repriza secunda), Coroian a speculat o asezare defensiva defectuoasa a Farului.

Din acel moment, Clujul a controlat partida din toate punctele de vedere.

Meciul s-a disputat in conditii speciale din cauza cetii.

FC Vaslui-Poli Timisoara 1-0
Neagu 47

In minutul 87, fundasul banatenilor Cinu a fost eliminat. FC Vaslui a reusit a 5-a victorie consecutiva!

FC Arges-Pandurii Tg Jiu 0-0

Poli Iasi-Otelul Galati 1-1
Cernoch 89, respectiv Emil Jula 66

"Am venit aici pentru a cistiga. Chiar daca acest egal in deplasare inseamna un plus in clasamentul adevarului, suntem nemultumiti"
G Paraschiv, capitan Otelul Galati

Gloria Bistrita-Unirea Urziceni 0-0

Gloria nu si-a materializat avantajul propriului teren. Doar 0-0 acasa cu Unirea Urziceni, echipa al carei antrenor Dan Petrescu a stat in tribuna - "Bursucul" a fost suspendat 4 etape dupa declaratiile agresive facute la adresa arbitrului Alexandru Tudor, la meciul de saptamina trecuta cu Dinamo.

"Se pare ca ne sperie perspectiva de a fi mai sus in clasament. Eu sunt un tip care mereu mi-am dorit mai mult, mi-a placut competitia. Jucatorii Gloriei sunt altfel"
Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Gloria

HotNews.ro, 26 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu