marți, noiembrie 28, 2006

Chrysler are doua concepte noi


Partea americana a gigantului DimlerChrisler a dezvaluit presei ca pregate pentru showul auto de la Detroit doua modele concept. Comunicarea a fost insotita doar de schitele celor doua masini, schite care deconspita, oricum, o mica parte a conceptelor.

Teasing-ul face parte, probabil, din strategia de marketing a americanilor care incearca sa creasca asteptarile publicului, acum cand au ramas mai putin de doua luni pana la dedutul expozitiei auto americane, programata in ianuarie 2007.

Cele doua concepte reprezinta brandurile Chrisler si Jeep si ne numesc Chrysler Nassau si Jeep Trailhawk. Despre primul model stim ca va fi un coupe pentru patru pasageri, cu forme puternice, inscrise in vizualul actual al modelelor Chrisler.

Conceptul prefigureaza o masina de lux cu puternice valente sportive, surse din interiorul companiei indica transformarea coupeului intr-un posibil sedan de serie.

Trailhawk face parte din familia masinilor care se simt mai bine in afara drumurilor asfaltate, brandul Jeep spune totul in acest sens. Chrisler promite ca masina va imprumuta elementele off-road ce fac din Wrangler un veritabil vehicul de teren si le vor alatura caracteristicilor premium ale Jeep-ului Grand Cherochee. Masina este o pasare de prada, dupa cum ii spune si numele.

StiriAuto.ro, 24 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu