miercuri, octombrie 04, 2006

O masina din coloana prezidentiala a lovit o femeie


Tanara accidentata este in afara oricarui pericol

O tanara a fost accidentata usor, marti, de o masina care circula in fata coloanei prezidentiale inainte de intrarea al Romexpo. Masina se deplasa la Targul International Bucuresti iar presedintele Traian Basescu a coborat din autoturismul sau pentru a vedea care este situatia. Femeia accidenta a fost transportata urgent la Spitalul Elias, chiar de masina care a lovit-o.

Tanara accidentata este in afara oricarui pericol. Ea are o fractura la umarul stang si un traumatism cranio-cerebral minor. Dupa investigatii medicii au stabilit ca persoana accidentata nu are leziuni interne.

Serviciul de Protectie si Paza a precizat ca o tanara de 23 de ani s-a angajat in traversare fara sa se asigure. Autoturismul Logan, implicat in accident, se deplasa cu viteza redusa si nu era inclus in pachetul de securitate.

Potrivit SPP masina se afla la aproximativ 400-450 de metri in fata coloanei oficiale, in care se deplasa spre Romexpo presedintele Basescu. In masina implicata in accident se aflau cameramanul si fotoreporterul oficiali ai Presedintiei.

HotNews.ro, 03 oct 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu