miercuri, octombrie 04, 2006

De astazi va puteti inscrie la Loteria Vizelor pentru SUA!


Programul este deschis si cetatenilor romani care doresc sa imigreze in Statele Unite.

Candidaturile se depun exclusiv prin internet, la adresa http://dvlottery.state.gov/ - numai pana pe 3 decembrie 2006 (ora 19.00).

Solicitantilor li se recomanda sa nu astepte sa inainteze candidatura abia in ultima saptamana, intrucat suprasolicitarea serverelor poate duce la aparitia unor intarzieri si erori de procesare.

Solicitantii trebuie sa satisfaca cerintele minime de educatie sau profesionale: bacalaureat sau echivalent, ori cel putin doi ani de munca intr-o ocupatie care a necesitat minimum doi ani de pregatire sau formare in activitate.

Inainte de a completa si expedia formularul electronic cititi instructiunile cu foarte mare atentie, respectandu-le intocmai. Foarte important de stiut este ca nicio persoana nu poate sa faca mai mult de o solicitare.

Aceasta poate fi facuta personal (varianta preferata) sau de catre alte persoane. Orice greseala sau omisiune in completarea solicitarii atrage descalificarea. O solicitare reusita va avea ca rezultat afisarea unui ecran de confirmare care contine numele solicitantului, data sa de nastere, tara de origine si o "stampila" cu data si ora.
Integral in EVZ

Evenimentul Zilei, 04 oct 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu