joi, septembrie 21, 2006

PNL Bucuresti recomanda excluderea lui Stoica si Stolojan din partid


Theodor Stolojan si Valeriu Stoica - aproape exclusi din Partidul National Liberal

Propunere previzibila din partea PNL Bucuresti, care a decis, miercuri, in unanimitate, prin vot secret, sa solicite filialelor sectorului 2 si 5 sanctionarea cu excluderea din partid a fostilor lideri Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.

Contactat de HotNews.ro, Valeriu Stoica a declarat ca se are in vedere excluderea sa din "Patriciu" National Liberal si nu din "Partidul" National Liberal. "Am mai fost odata exclus din PNL, nu e un lucru nou... sa vedem de cate ori o sa ma excluda pana la sfarsitul vietii!", a adaugat Stoica. La randul sau, Teodor Stolojan a declarat ca aceasta propunere nu reprezinta o surpriza.

"Am mai fost odata exclus din PNL, nu e un lucru nou...sa vedem de cate ori o sa ma excluda pana la sfarsitul vietii!" - a adaugat Stoica.

La randul sau, Teodor Stolojan a declarat ca aceasta propunere nu reprezinta o surpriza.

"In loc sa-si concentreze eforturile pentru a elabora o viziune si o strategie de dezvoltare a partidului in perioada in care se afla la guvernare, dansii aleg calea cea mai simpla: excluderea celor care le spun ca PNL a pierdut din credibilitate datorita greselilor pe care le face conducerea actuala a partidului sau a celor ce le spun ca exista o cale de a scoate PNL din aceasta fundatura" - a adaugat Theodor Stolojan, intr-un interviu pentru Realitatea TV.

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a precizat ca decizia a fost luata cu o oarecare retinere, dar “ din pacate, colegii se comporta ca niste tovarasi de drum, care de un an si jumatate nu fac decat rau partidului... avem in randurile noastre doi jucatori care ne faulteaza constant", a explicat Orban decizia PNL Bucuresti.

Propunerea de excludere din partid a celor doi fosti liberali urmeaza sa fie discutata, saptamana viitoare, in sedinta Delegatiei permanente a PNL.

HotNews.ro, D. Mihai, D. Galantonu, 20 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu