joi, septembrie 21, 2006

Dinamo-Steaua 1-0


Dinamo obtine a 8a victorie consecutiva, dar si pe cea mai pretioasa. Victoria a venit in primul minut al prelungirilor (Denis Serban) cind Steaua era cu doi oameni mai putin pe teren.

Disputata intr-o ambianta tulburata de incidente intre galerii, partida a fost tensionata suplimentar de o decizie a centralului Corpodean care in minutul 36 l-a eliminat pe Thereau, la semnalizarea asistentului. Imaginile inregistrate arata ca brigada a sanctionat excesiv un contact de joc. Fundasul implicat in duel, Cosmin Moti a refuzat sa comenteze eliminarea lui Thereau...

"Am dominat jocul si cind eram in efective egale... E un succes meritat!" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Dinamo-Steaua 1-0
Gol Denis Serban minutul 90+1
Eliminari: Thereau 36, Nicolita 87

"Am avut sansa la gol, mingea a ramas la mine din doua contre... Dar ai nevoie si de sansa"
Denis Serban, mijlocas Dinamo.

"Nu comentez faza eliminarii lui Thereau"
Cosmin Moti, fundas Dinamo

"Am ramas fara Thereau dupa o faza la care nu am ce sa mai spun... Nu pot sa cred ca este adevarat. Apoi am incercat sa ne adaptam si sa obtinem cit mai mult din situatia creata."
Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

"Intrebati-l pe Nicolita ce i-a zis Corpodean! Ca sa intre in teren imediat ce fluiera reluarea jocului! Si ce a facut? I-a dat imediat al doilea galben! Isi bat joc de munca noastra!"
Nicolae Dica, Steaua

Inaintea partidei, la gura de metrou Stefan cel Mare citiva suporteri ai Stelei care au ales sa vina pe cont propriu la stadion au fost amenintati de grupuri importante de fani ai lui Dinamo.

Interventia jandarmilor a tensionat atmosfera. Fortele de ordine au fost obligate sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a linisti spiritele. In cursul evenimentelor, politia a retinut 8 persoane.

Disputele intre fani au degenerat si in timpul jocului - in sectorul rezervat Stelei au aterizat mai multe petarde aruncate de oponenti. Provocati, stelistii au intrat in conflict deschis cu jandarmii. Fortele de ordine au recurs la folosirea tunurilor de apa.

HotNews.ro, Robert Sisca, 20 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu