luni, mai 08, 2017

Echipamente de energie electrica


Romania este o tara bogata, chiar daca noi nu vedem acest lucru. Pe langa toate resursele naturale ce noi le avem, avem si foarte multe firme ce au inceput sa produca, si exporte in intreaga lume produse diverse. Toate aceste produse sunt de calitate superioara, nimeni nu accepta produse slabe calitativ.

Toata lumea cunoaste brandurile mari precum Dacia, Farmec si altele, insa putini stiu ca Romania exporta si echipamente de energie electrica. Odata cu exportul masiv de muncitori in tarile vestice, romanii au reusit sa duca cu ei si firme ce produc diverse echipamente electrice, precum producatorul roman TD Pro electric, are in portofoliu echipamente de medie tensiune, echipamente de joasa tensiune, posturi de transformare sau transformatoare de putere.

In Franta de exemplu, multe cladiri au fost construite din temelie de muncitori si ingineri romani, de la a-z, fundatie, circuite electrice, posturi de transformare in carcase de beton sau alte echipamente in functie de necistiati.


Posturile de transformare produse de TD Pro Electric sunt usor transportabile, motiv pentru care acest tip de business de producere in Romania si instalare in toata lumea este posibil, instalarea dureaza putin timp, calitatea componentelor este superioara, avand o durata de viata de 30 de ani.

Un post de transformare este alcatuit din fundarie de beton armat, anvelopa fiind prevazuta cu un sistem de ventilatie naturala, pt a proteja gradul deprotectie IP 54. La baza conceptului sta standardul IEC 62271-202.

Tipuri de transformatoare de putere: echipat conform enel dg2061, dk5600, posturi de transformare cu 2 transformatoare si posturi cu actionare din exterior.

TD Pro electric are deja in portofoliu un numar impresionant de clienti atat din alte tari, precum si din romania: AEE Unitatea Primiri Uurgente Craiova, jud. Dolj, AEE Universitate Titu Maiorescu, Bucuresti, Fabrica de pulberi de fier, jud. Buzau, Parc Fotovoltaic Lechinta, jud. Bistrita Nasaud, etc

Toate echipamentele comercializate de T&D ProElectric detin certificare de produs conform standardului international ISO 9001/2000, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate.

Cu ajutorul unui personal complet, tanar, dinamic, flexibil si ambitios, aceasta firma asigura realizarea instalatiilor electrice in conditii competitive din punct de vedere tehnico-financiar.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu