vineri, mai 12, 2017

DIGI anunta pretul cu privire la Oferta Publica Initiala


DIGI, important furnizor de servicii de telecomunicații din România și Ungaria, anunță astăzi prețul stabilit cu privire la Oferta Publică Inițială a acțiunilor sale ordinare de clasă B („Acțiunile Oferite”) desfășurată pe Bursa de Valori București.

Prețul stabilit este de 40 RON per Acțiune Oferită. Aspectele cheie ale Ofertei:

· Un număr de 23.918.519 Acțiuni Oferite au fost oferite în Ofertă, reprezentând 25,6% din numărul total de acțiuni emise de Societate, cu excepția acțiunilor proprii deținute, fiind prezumată exercitarea opțiunii de supra-alocare de 10%, imediat după Admitere.


· Citigroup Global Markets Limited și Deutsche Bank AG, London Branch acționează în calitate de Coordonatori Globali Comuni și, împreună cu BT Capital Partners S.A., Raiffeisen Bank S.A., Société Générale S.A./BRD – Groupe Société Générale S.A. și Wood & Company Financial Services, a.s., acționează în calitate de Deținători Comuni ai Registrului de Subscrieri în legătură cu Oferta.

· Informații complete cu privire la Ofertă sunt incluse în Prospect și în Amendamentul la Prospect, care sunt disponibile pe pagina web a Societății, la www.digi-communications.ro, precum și pe pagina web a Bursei de Valori Bucureşti la www.bvb.ro şi pe paginile web ale BRD – Groupe Société Générale S.A. pe www.brd.ro, BT Capital Partners S.A. la www.btcapitalpartners.ro şi Raiffeisen Bank S.A. la www.raiffeisen.ro.

· Se preconizează că tranzacționarea necondiționată a acțiunilor de clasă B a Societății va începe pe Bursa de Valori București 9.45 AM la data de 16 mai 2017.

Comentariu asupra IPO-ului DIGI din partea Dlui. Serghei Bulgac, CEO al DIGI, care a declarat: „Suntem foarte mulțumiți de răspunsul puternic venit din partea investitorilor de retail și instituționali, încă de la momentul la care am făcut anunțul cu privire la Intenția de Listare pe Bursa de Valori București.

Această Ofertă Publică Inițială reprezintă un pas important pentru evoluția DIGI, investitorii obținând astfel acces la un lider atractiv în industrie, cu o creștere structurală stabilă. Suntem de părere că sprijinul puternic venit din partea investitorilor reprezintă un testimonial cu privire la soliditatea activităților noastre existente și a perspectivelor noastre de creștere pe viitor. Așteptăm cu nerăbdare admiterea la tranzacționare preconizată pentru data de 16 mai.”

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu