miercuri, septembrie 23, 2009

Noi telefoane mobile 2009 de la Sony Ericsson


Daca marca ta de telefon favorita este Sony-Ericsson, atunci trebuie sa stii ca, cei de la Sony Ericsson iti pregatesc noi surprize. Anul 2009 ne aduce din partea producatorului de telefoane mobile Sony Ericsson noi modele. Numele acestora nu este cel prezentat mai jos, cele de mai jos fiind doar “numele lor de cod”.

Sony Ericsson Rika

Din câte se pare, Sony Ericsson Rika va fi un slider care va face parte din seria Walkman. Arata bine si se incadreaza de minune, ca si design, in seria amintita. Tot ce se stie la ora actuala despre Rika este ca va oferi suport
3G si va avea doua camere, dintre care una pentru apeluri video.

Sony Ericsson W305

Conform zvonurilor Sony Ericsson W305 ar trebui sa fie lansat chiar la inceputul anului viitor. si el va face parte din seria Walkman, doar ca va fi un terminal low-end ce va nu va costa foarte mult. Va avea la dispozitie o camera foto de 2 MP, un ecran de 176 x 220 pixeli si doua difuzoare.

La fel ca Rika, W305 va fi de tip slider, cu butoane dedicate player-ului audio si taste alfanumerice standard.

Sony Ericsson Kate

Kate va fi urmasul popularului K750. Doar ca in plus
fata de acesta Kate va avea câte atuuri importante. Printre acestea camera foto de 5 MP cu autofocus si blit Xenon. Suportul HSDPA va fi si el prezent la datorie
pentru cei care au prins gustul Internetului pe telefon.

Zvonurile sunt ceva mai neclare in legatura cu suportul GPS. Unele dau ca sigura lipsa acestuia, in timp ce altele sustin ca Sony Ericsson Kate va avea si GPS.

Sony Ericsson Yue

Sony Ericsson Yue va fi un candybar din seria Cybershot, cu o camera foto de doar 3.2 MP. Ecranul va fi cam mic, doar 1.9 inch. Alte informatii nu exista la aceasta ora legate de Sony Ericsson Yue, ci doar ca este posibil sa apara pe piata in primul trimestru al lui 2009.

Sony Ericsson Filippa

si Filippa va face parte din seria Cybershot, doar ca nu se stie nici macar ce rezolutie va avea camera foto a acestuia. in schimb, se stie ca va putea realiza fotografiile automat când va detecta zâmbetul subiectului (Smile Shutter) si va beneficia de sistemul Face Detection.

Sony Ericsson Filippa va fi lansat in 2009 in 3 nuante numite Noble Black, Sincere Silver si Precious Peach.

Sony Ericsson Frances

Desi nu exista nicio imagine cu Sony Ericsson Frances se spune ca acesta va arata foarte bine. Despre dotari nu se stie decât ca va avea aceleasi functii ale camerei ca Filippa: Face Detection si Smile Shutter. in plus, Frances va avea si GPS.

Sony Ericsson Athena

in fine, utlimul telefon Sony Ericsson despre care se stie la aceasta ora ca va fi lansat in 2009 este Athena. Tot ce se cunoaste despre acesta este ca va fi un candybar cu dotari medii ce va fi anuntat in primul trimestru. Din pacate, nu exista nicio imagine cu Sony Ericsson Athena.

Din aceasta lista de 7 telefoane lipsesc terminalele de top. Acestea se vor alfa cu siguranta in planul pentru 2009 al producatorului japonezo-suedez. Probabil ca anul viitor Sony Ericsson va lansa aproximativ 10 terminale.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu