vineri, februarie 24, 2006

Petrecerea baietilor care conduc Romania


Pentru publicul larg, aceste persoane sunt necunoscute. Ei au fost, si pe alocuri mai sunt, "baietii destepti" care conduc din umbra Romania.

Sunt oamenii de casa ai lui Adrian Nastase, un grup bine organizat, extrem de influent atat financiar, cat si politic, care controleaza o structura de oameni "cheie" infiltrati la toate nivelurile puterii politice si administrative din Romania.

Ei s-au strans sambata la un restaurant din Capitala, unde au facut un chef de zile mari, care a costat aproximativ un miliard si jumatate. Le-au cantat cele mai mari nume ale muzicii romanesti: Irina Loghin, taraful de la Clejani, Mirabela Dauer, Gil Dobrica si, nu in ultimul rand, Adi de la Valcea, in care s-au aruncat sute de milioane de lei.

ADRIAN PETRACHE (foto), zis "Seful"- prosper om de afaceri. Indisolubil legat de Alexandru Bitner, Petrache s-a specializat pe "tunuri imobiliare", devenind putred de bogat si detinator a numeroase imobile si terenuri. Bun prieten cu fostul premier Nastase, dar si cu Dorin Cocos (sotul Elenei Udrea), Petrache a impartit afaceri cu ambele tabere.

Daca PSD castiga alegerile din 2004, Nastase ii promisese sefia Serviciului Roman de Informatii.

Sambata la pranz a avut loc la restaurantul italienesc "Al Dente" de pe Calea Floreasca din Capitala, botezul fiicei cunoscutului om de afaceri Adrian Petrache ? celebru prin prietenia stransa cu fostul premier Adrian Nastase.

Botezul a fost fastuos si minutios pregatit de "locotenentii? omului de afaceri: de la meniul extrem de rafinat, la selectia de vinuri italienesti si frantuzesti, la programul artistic.

Au cantat Mirabela Dauer, Cornel Constantiniu, Gil Dobrica, Irina Loghin, taraful de la Clejani, Adi de la Valcea (in care s-au aruncat sute de milioane de lei), Loredana Groza, Fuego, precum si multi altii, la fel de celebri.

Alex Bitner a dansat superb, spre deliciul asistentei

Unul dintre personajele care a gustat cel mai mult fondul muzical a fost Alex Bitner, care a dansat superb, spre deliciul asistentei, pe fondul bauturilor fine.

Agapa a strans laolalta majoritatea oamenilor de casa ai fostului premier Adrian Nastase, nume "grele? cunoscute publicului larg din dezvaluirile de presa privind tunuri de zeci si sute de milioane de euro date in perioada 2000-2004 cu diferite afaceri pe muchie de cutit. Locatia a fost pazita de firma RomGuard, cu peste zece bodyguarzi si cu masini de teren de interventie.

Averea, 27 feb 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu