vineri, februarie 24, 2006

Catrinel Sandu, ceruta de sotie


Catrinel Sandu se marita. Joi, 24 februarie, chiar de Dragobete, iubitul ei, tensimanul Gabriel Trifu, a cerut-o oficial in casatorie dupa ce, cu cateva zile inainte, ii oferise inelul de logodna.

Catrinel Sandu si Gabriel Trifu isi vor uni destinele abia anul viitor, din cauza faptului ca, in acest moment, cu greu mai gasesti un local care sa nu fie inchiriat pentru astfel de evenimente, pana la sfarsitul anului. Cei doi vor avea mai multe randuri de nasi, primii pe lista fiind colegii lui Trifu: Andrei Pavel si Florin Segarceanu, impreuna cu consoartele lor.

Inelul de logodna este din platina cu diamant si a fost cumparat de Trifu de la unul din cei mai cunoscuti bijutieri din Los Angeles, imediat dupa victoria viitorului sau nas, Andrei Pavel, in primul meci de Cupa Davis dintre Romania si SUA, in fata lui Andy Roddick.

Chiar daca Gabriel s-a intors acasa de Valentine's Day, el nu i-a oferit inelul imediat, incercad sa-l pastreze pana de Dragobete. A ascuns bine inelul printre lucrurile sale, pentru ca iubita lui sa nu-l gaseasca pana in momentul pe care il planuise de aproape un an.

Cum inima o ia de multe ori inaintea ratiunii, el i l-a dat cu cateva zile mai devreme. Gabi si-a trezit iubita din somn cu un sarut si a cerut-o de sotie.

Libertatea, 27 feb 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu