duminică, februarie 26, 2006

5 destinatii de lux pentru luna de miere


S-a cam dus vremea lunii de miere, cand cei doi insuratei plecau la Sovata si stateau o saptamana. Acum, daca ai bani (si cum iubirea nu are pret) poti alege dintr-o serie de destinatii de lux pentru proaspat casatoriti.

1. Great Mercury Island, Noua Zeelanda

Trebuie spus de la inceput ca aceasta destinatie o veti alege daca sunteti mai multe cupluri aflate in luna de miere, intrucat pretul este stabilit pentru un grup de minimum sase persoane. Aceasta insula privata, pe care ajungi dupa 20 de minute de zbor cu elicopterul pe care il iei din Auckland, a intrat in circuitul de inchirieri abia anul trecut. Umbla vorba ca si Tom Cruise s-ar fi "aciuat" o perioada pe aici. Pasari exotice, orchestra si multe alte atractii. Daca ai deja copii, sau vrei sa iti iei socrii dupa tine, trebuie sa stii ca un sejur pentru sase persoane costa 19.395 de dolari pe noapte. Poti sa vii doar cu sotioara, dar te costa la fel de mult...

2. The Four Seasons, New York

New York poate fi cel mai romantic oras din lume, mai ales daca poti crea iluzia ca este al tau. Exact pe asta mizeaza si cele doua apartamente "prezidentiale" de la hotelul Four Seasons. Sampanie Cristal la sosire, fructe exotice, bar privat, toate incluse in pret. Pretul de pornire pleaca de la 15.000 de dolari noapte in aceste apartamente sau 495 dolari/noapte intr-o camera obisnuita.

3. Halekulani, Hawaii

Bucatarul restaurantului s-a "autoexilat" din Monaco, unde a gatit pentru Grace Kelly si Casa Regala. Valet 24 de ore din 24, numai cristal si argint pe masa, sampanie si foie gras si un pret de 4.000 de dolari pe noapte.

4. Amanjena, Maroc

Amanjena, care inseamna "paradisul pasnic" in dialectul marocan este prima proprietate imobiliara a grupului Amanresort in Africa. Fantani arteziene, inconjurate de palmieri si maslini. Ziduri de culoare roz, cladiri fara acoperis, mult soare si liniste. Preturile se situeaza intre 800 si 1.350 de dolari pe noapte, pentru cei care vor un pavilion cu piscina privata.

5. Chateau de la Chevre d'Or, Franta

Situat pe o stanca in buza Marii Mediterane, la distanta egala de Nisa si Monaco, acest castel are un aer medieval care se conserva foarte bine si astazi. Stanci, valuri foarte albastre, piscina uriasa, gradini si un observator astronomic in apropiere. Trei restaurante, camere decorate cu gust si un pret de 450 de dolari pe noapte.

Sursa: Forbes.com

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu