duminică, octombrie 08, 2017

Amenajeaza-ti o casa moderna cu mobilier de bucatarie din gama Modela!


Cu un mobilier de bucatarie aspectuos si de calitate, casa ta se poate bucura de un design modern. Fiind o camera importanta in amenajarea oricarei locuinte, decorarea bucatariei necesita o atentie speciala.
Incepe prin a tine cont de cateva reguli simple de Feng Shui care iti vor asigura armonie in bucatarie. Specialistii Feng Shui recomanda galbenul ca prima alegere mobilarea bucatariei, aceasta culoare fiind responsabila pentru usurarea si grabirea digestiei.

O alta regula este alegerea materialelor din lemn, acesta conferind caldura spatiului in comparatie cu gresia sau marmura. De asemenea, tot principiile de Feng Shui ne sfatuiesc sa pastram ordinea in bucatarie, pentru a asigura o un flux de energie.

Ce mobilier de bucatarie alegi pentru casa ta?

Alegerea mobilei de bucatarie trebie sa tina cont de cateva principii de design si functionalitate, pentru a-ti eficientiza achizitia.

Incepe cu un set de masa si scaune, pentru a crea mese placute alaturi de cei dragi. Setul de masa extensibila cu 4 scaune Elt 02 este o alegere perfecta. Nuanta placuta de maro este in regulile de armonizare Feng Shui, ca si galbenul. Designul modern si functionalitatea oferite de acest set transforma acest mobilier de bucatarie intr-o plus valoare in casa ta. In plus, arata chic si va oferi intregii bucatarii un aer modern.

Continua cu corpurile de bucatarie necesare. Noi iti sugeram un set de bucatarie Mara, Cappuccino – wenge. Corpurile superioare si inferioare iti asigura destul spatiu de depozitare, iar designul placut si cald iti va oferi o senzatie de confort.

Mai ai inca cateva lucruri de bucatarie pe care nu mai ai unde sa le pui? Poti alege un dulap multifunctional Sole. Acesta va acomoda cu succes micile obiecte de bucatarie pe care ai nevoie sa le depozitezi.

Toate aceste 3 sugestii de mobilier de bucatarie merg armonios impreuna si pot crea o bucatarie moderna, superba! Descopera in magazinul online de mobila Modela toate tipurile de mobila de care ai nevoie pentru casa ta!

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu