duminică, octombrie 08, 2017

Alege un dormitor alb perfect din gama Modela, pentru un somn linistit!


Camera in care ne odihnim joaca un rol esential in orice casa, iar un dormitor alb poate fi cea mai buna alegere pentru un somn relaxant si odihnitor.

In gama Modela poti gasi o varietate de modele de dormitor, care sa-ti satisfaca atat nevoia estetica, cat si pe cea de confort.

Magazinul online de mobila Modela ofera o gama de mobilier moderna, in tendintele actuale, din cele mai bune materiale. Fiecare obiect este gandit pentru a oferi clientilor confort, calitate si stil. Astfel, daca ai nevoie de un dormitor nou, ai ajuns in locul perfect pentru a gasi chiar tipul de dormitor de care ai nevoie.

Specialistii nostri recomanda deseori un dormitor alb. Nuanta predominanta de alb este recomandata pentru un somn bun si pentru a oferi liniste vizuala. Acest mix asigura odihna si calmitatea mintii, cu fiecare ora petrecuta in aceasta incapere.

Ce dormitor alb alegi de la Modela?

Daca iti place mixul de culori clasice, aplicate pe un design de mobilier modern, alege un Dormitor Artemis alb negru. Setul de dormitor contine un sifonier, prevazut cu un dulap inchis cu 2 usi glisante. Foarte spatios, sifonierul are dimensiunile de L 240 x H 225 x l 65 cm. patul dublu este comod, are o ladita de depozitare si un aer vintage, elegant si primitor. Setul mai contine o comoda cu oglinda rotunda si extensibila, 2 noptiere si sezlong confortabil. Il poti comanda online de pe site-ul Modela la pretul de 4990 lei.

Daca iti doresti un dormitor alb completat de nuante moderne, iti recomandam un Dormitor Artemis alb cu mov. Combinatia de alb cu violet ofera intregii camere un aer roial, iar insertiile metalice adauga un plus de eleganta. Setul de dormitor contine un sifonier cu doua usi glisante, pat cu lada de depozitare, 2 noptiere, masa de machiaj cu oglinda si bancheta tapitata. Dulapul este bine compartimentat si contine 2 sertare in interior. Il poti comanda online la pretul de lei 5390 lei.

Daca te-au inspirat aceste doua sugestii de dormitor alb, exploreaza mai multe piese de mobilier din magazinul online de mobila Modela si completeaza-ti casa cu obiecte de mobila de calitate, mereu in trendurile de design interior.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu