duminică, octombrie 14, 2012

Caru' cu vedete: Imaginea de mii de like-uri! Alexandra Stan, incredibil de sexy; Taximetristul violat: Cand mi-a vazut barbatia, parca a intrat dracu' in ea! M-a pus sa-i fac sex oral cu cutitu' la gat, nici picioarele nu le aveam in erectie"; Andreea Marin si Stefan Banica Jr, planul de milioane. La propriu! Daca le iese, ies la pensie!


Cea mai PENALA aparitie de la MAMAIA! Si-a aratat CHILOTII PE SCENA la festival. Oh, nuu, se vede si...OBIECTUL DE IGIENA? Si daca pana si Paula Seling a dat cu bata-n balta, purtand pantofi ce pareau cu doua numere mai mari, despre tinerele neexperimentate intr-ale scenei ce sa mai spunem? Una dintre tinerele concurente a avut o aparitie care a lasat masca publicul. Dorind sa impresioneze cu o imagine iesita din comun, bruneta din fotografii a gafat grav la capitolul tinuta. Fata a purtat o costumatie foarte decupata in zona inghinala si care lasa la vedere o pereche de... chiloti, in toata splendoarea lor. Si chiar daca tinuta ar fi fost intentionat realizata astfel, totusi imaginea pe care a creat-o nu i-a facut deloc cinste concurentei cu pricina. In plus, croiala pantalonilor nu o avantaja deloc, cantareata avand coapsele brazdate de celulita si vergeturi, anunta Libertatea.

Imaginea de mii de like-uri! Alexandra Stan, incredibil de sexy.
Alexandra Stan se pregateste intens pentru lansarea celui de-al doilea album. Iar anuntul ca in curand vom asculta un nou single s-a facut printr-o imagine incredibil de sexy. Solista a optat pentru o rochie cu decolteu foarte adanc si o crapatura prin care se poate vedea piciorul stang in toata splendoarea "Cum vara se apropie de final in emisfera nordica, ne pregatim pentru urmatorul single de pe cel de-al doilea album. Mai multe noutati vor veni curand", a fost mesajul postat de Alexandra Stan pe pagina de Facebook, scrie Click.

Taximetristul violat: Cand mi-a vazut barbatia, parca a intrat dracu' in ea! M-a pus sa-i fac sex oral cu cutitu' la gat, nici picioarele nu le aveam in erectie". Nicolae Stan, taximetristul din Tulcea violat, a vorbit despre incidentul in care a fost implicat. Luminita Perijoc, tanara care nu si-a putut stapani poftele carnale si a decis sa il ameninte doar pentru a putea face sex cu el, a "innebunit" cand a vazut cat de dotat este cel pe care a pus ochii, a spus el.Desi a incercat diverse tertipuri, Nicu nu a putut sa scape de domnisoara incinsa la maximum -care mai si consumase ceva alcool- asa ca s-a conformat. Organul sexual, insa, nu l-a ascultat, asa ca a cerut pauza de dus. A profitat de un moment de neatentie al fetei si a vrut sa fuga, insa a fost oprit cu cutitul. I-a dat o lovitura in mana si alta in cap, scrie Cancan.

Laurette a lesinat la analize!
Laurette Attindehou a trait momente de groaza, joi, cand s-a dus sa-si faca niste analize. Mulatra a fost obligata de Politie sa mearga sa-si ia sange pentru un test alergologic, necesar pentru satbilirea vinovatului in scandalul in care a fost arsa pe burta de cei de la clinica Sillouette. Laurette, care a slabit foarte mult dupa nastere, nu a mancat nimic de dimineata, conform directivelor date de medic, si s-a prezentat in jurul pranzului la cabinetul prietenei ei, doctorita Cristina Enescu. Aceasta i-a luat sange, apoi mulatra a dat sa plece grabita spre casa, unde o astepta fetita ei. Pe scari insa, din cauza caldurii, dar si a emotiilor, Laurrete a simtit o ameteala, dupa care a lesinat, scrie Click.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr, planul de milioane. La propriu! Daca le iese, ies la pensie!
Stefan Banica jr (44 de ani) si sotia sa, Andreea Marin (37 de ani), s-au lansat in afaceri imobiliare, iar blocul pe care l-au construit in cartierul Aviatorilor din Capitala este gata. Acum, cei doi trebuie sa hotarasca ce e mai profitabil: sa vanda sau sa inchirieze apartamentele de lux din imobil. Celebrul cuplu de vedete si-a incercat norocul in afaceri imobiliare inainte de criza. In urma cu patru ani, cei doi au luat un credit de circa 1,7 milioane de euro pentru a construi un bloc in cartierul Aviatorilor, scria presa la acea vreme. Blocul, care a costat aproximativ doua milioane de euro, este acum gata. Apartamentele din imobilul care are patru etaje plus mansarda sunt aproape finalizate, iar foarte curand, constructorul le va preda la cheie. Surse din apropierea cuplului sustin ca Andreea si sotul ei nu vor locui aici, dar ca ei vor pastra un duplex pentru a-si muta sediile afacerilor in acest bloc, scrie Libertatea.

Smiley s-a urcat la volan beat-mort! Andrei Maria, alias Smiley, pare de nerecunoscut dupa despartirea de Laura Cosoi! Daca inainte solistul era baiat de casa si fugea dupa concerte la iubita, acum el se da in stamba si bea pahar dupa pahar pe scena! Sambata seara, intr-un club din Mamaia, el s-a imbatat cu whisky, dupa care s-a suit la volan si a condus pana la Bucuresti! Andrei Maria, alias Smiley, isi traieste din plin viata de burlac. Dupa ce cinci ani a fost cumintit de Laura Cosoi, care si-a dorit cu el o familie, Smiley s-a intors la obiceiurile lui de baiat rau! Sambata, in clubul Crema, din statiunea Mamaia, el a facut mare show pe scena, dar si in afara ei. Solistul a venit pe la ora 1 si jumatate noaptea in club si a inceput sa bea pahar dupa pahar. A consumat numai tarie si cand s-a urcat pe scena era tot cu paharul de whisky in mana. Show-ul a fost de senzatie, pustoaicele tipand in extaz la fiecare piesa a artistului, Click.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu