vineri, iulie 13, 2012

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2012 . NOTE AFIŞATE pentru TOATE JUDEŢELE- EXCLUSIV: ORA LA CARE SE POSTEAZĂ ONLINE REZULTATELE pe edu.ro


EDU.RO a anunţat că va publica, duminică până la ora 14, REZULTATE la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012. Deşi termenul a fost depăşit de mai multe ore, REZULTATELE la BAC 2012 încă nu sunt afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei.

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2012 pe edu.ro – Notele finale după CONTESTAŢII - EXCLUSIV - ORA la care se vor afişa NOTELE pe JUDEŢE

ULTIMA ORĂ: AICI GĂSIŢI NOTELE FINALE

NOU! REZULTATELE LA BACALAUREAT 2012 AU FOST PUBLICATE. GĂSIŢI AICI LINK-UL PE JUDEŢE

NOU! PERLE DUPĂ BAC EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2012. Ce spun elevii care AU PICAT BACUL: "Dacă nu se mai poate face nimic cu bani în ţara asta, nu mai are rost să dăm BAC-ul"

NOU! ANUNŢ: MINISTERUL EDUCAŢIEI VREA SĂ DESFIINŢEZE MAI MULTE LICEE DUPĂ ce pe EDU.RO AU FOST PUBLICATE REZULTATE BAC 2012

Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, Stelian Fedorca, a declarat pentru gândulREZULTE BACALAUREAT 2012 vor fi disponibile pe edu.ro "într-un minut". "S-a încărcat 99%", a declarat Fedorca, în urmă cu câteva momente.

Întrebat de ce nu au fost publicate REZULTATELE LA BACALAUREAT 2012 încă de la ora 14, când Ministrul Educaţiei a anunţat că vor fi afişate pe EDU.RO, secretarul de stat a răspuns: "Au fost probleme şi cu un copil, dar am hotărât să dăm drumul aşa". Oficialul nu a dat alte explicaţii.

Ulterior, secretarul de stat a revenit explicând că acum "un minut a început descărcarea" datelor pe aplicaţia edu.ro, unde se publică online REZULTATE BACALAUREAT 2012, acesta precizând că descărcarea datelor "durează o oră, astfel că ABIA ÎN JURUL OREI 17:00 elevii vor avea disponibile pe edu.ro REZULTATE LA BAC 2012 şi note afişate pentru toate judeţele.

Procentele comunicate încă de dimineaţă către Ministerul Educaţiei arată o imagine dezastruoasă a Bacalaureatului 2012. Ministrul Educaţiei spune că o evaluare a notelor de dupa afişarea online a primelor REZULTATE BACALAUREAT 2012 pe edu.ro, procentul de promovare pe întreaga ţară este cu doar 0,5 la sută mai mic decât anul trecut.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu