joi, februarie 23, 2012

Tigara electronica poate salva vieti, potrivit expertilor


Contrar a ceea ce expertii descriu a fi un mesaj brutal „Renunta sau mori!” pentru milioane de fumatori din lumea intreaga, exista oameni de stiinta care au demonstrat ca inlocuirea tigarilor cu tigara electronica poate salva vietile fumatorilor.

Brad Rodu, profesor de medicina la Universitatea din Louisville la Catedra de Reducere a Riscurilor Tutunului, in timpul reuniunii anuale a Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei, a spus ca fumatorii pot reduce foarte mult riscul la boli prin inlocuirea tigarilor din tutun cu tigara electronica. Multi oameni au trecut la tigari electronice, inlocuind fumatul clasic

Potrivit Profesorului Rodu care a vorbit la sesiunea „Reducerea bolilor: Politica de schimbare si reducere a numarului global de boli provocate de fumat”, mesajul brutal „Renunta sau mori!” a ajutat la contribuirea a 443,000 de decese pe an, potrivit Centrului de Control si Prevenire a Bolilor. Acesta a adaugat : „Adevarul insa, este faptul ca abstinenta de nicotina si tutun este pentru multi un obiectiv de neatins.”

Prezentarea sa intitulata „Transformarea consumului de tutun: Potentialul de reducere a riscurilor asociate tutunului” se bazeaza pe aproape 20 de ani de cercetari. Acesta a explicat ca tigara electronica sau alte produse fara tutun constituie o alternativa pentru cei care nu pot sa nu doresc sa renunte la fumat, deoarece acestea continua sa livreze nicotina fara efectele nocive ale fumatului. „Aburind” tigari electronice dispar aceste efecte nocive.

Rodu a subliniat ca „ Nicotina este dependenta, dar nu este cauza vreunei boli legate de fumat. Ca si cofeina, nicotina poate fi folosita in siguranta de utilizatori.”

Profesorul Brad Rodu nu este singurul care considera ceea ce se numeste Terapie de Inlocuire a Nicotinei a fi mai eficienta decat renuntarea definitiva. Tigara electronica este un produs cu un foarte mare potential si care ar putea constitui salvarea pentru milioanele de fumatori din lumea intreaga. Dovada a acestui lucru stau cele cateva milioane de utilizatori de tigari electronice care au reusit sa renunte la fumat sau care au redus numarul tigarilor din tutun cu acestea.

Despre Tigara Electronica

Magazin online care comercializeaza tigari electronice Sailebao. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate... adica renuntatul la fumat!

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu