sâmbătă, ianuarie 28, 2012

ShopMania BIZ - Construieste-ti un magazin online complet gratuit


Pentru ca vrem sa te ajutam sa iti transformi site-ul intr-o afacere profitabila, ne-am gandit sa iti prezentam o oportunitate de a-ti creste veniturile, fara sa fie nevoie sa investesti nici timp si nici efort.

Ai auzit poate de partenerul nostru, ShopMania BIZ, platforma pentru crearea de magazine online. Deoarece ai deja un site, ShopMania BIZ iti propune sa iti lasi site-ul sa castige bani pentru tine!

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un banner pe site-ul tau, iar in functie de rezultate, ShopMania BIZ iti ofera un comision recurent de 20%, pe toata durata colaborarii.

Daca nu mai ai rabdare, vezi chiar acum propunerea!

Iata pe scurt oportunitatea pe care ti-o ofera ShopMania BIZ (mai departe tu alegi daca doresti sa iti sporesti veniturile fara efort!):
  • Daca detii un site si trimiti un nou client pentru platforma ShopMania BIZ, castigi recurent 20% din platile efectuate de catre acel client catre ShopMania BIZ, pe toata durata de folosire a serviciilor. Primesti comision de fiecare data cand acel client isi reinnoieste abonamentul de servicii pe ShopMania BIZ. Suna bine, nu?
  • Functionarea este extrem de simpla: plasezi un link pe site-ul tau, prin care sa promovezi platforma ShopMania BIZ, iar vizitatorii site-ului tau intra si isi creeaza un magazin online pe ShopMania BIZ. Tu primesti 20% din valoarea tuturor pachetelor de servicii achizitionate de clientii pe care ii trimiti. Mai usor de atat nu se poate!
  • Cat vei castiga in calitate de afiliat ShopMania BIZ? Nu exista nicio limita pentru castigurile pe care le poti obtine. Sistemul de afiliere ShopMania BIZ te rasplateste in functie de rezultatele pe care le generezi - cu cat aduci mai multi clienti, cu atat poti castiga mai multi bani! Suna destul de avantajos!

Incepe sa castigi bani chiar acum cu programul ShopMania BIZ!

Nu mai astepta si intra acum in programul de afiliere ShopMania BIZ. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont. Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta oportunitate, partenerul nostru ShopMania BIZ iti sta cu placere la dispozitie la adresa affiliates@shopmania.ro

Un comentariu:

  1. Acesta este un mesaj bun. Acest post oferă informaţii cu adevărat de calitate. Sunt sigur de gând să uite în ea. Serios sfaturi foarte utile sunt oferite aici. Vă mulţumesc foarte mult. Tine-te faptele bune

    RăspundețiȘtergere