joi, iunie 10, 2010

Netbook HP Mini 210-1099EA Vivienne Tam Edition Intel® AtomTM N470 1.83GHz


- Imbinarea dintre moda si tehnologie
Liniile elegante, atractive se imbina cu tehnologia de inalta clasa, inovatoare si ultramobila.

- HP Mini 210 editia Vivienne Tam transforma calculatorul personal intr-o declaratie de moda indispensabila pentru femeia eleganta, moderna.

- Moda digitala in deplasare
Aspect fantastic, senzatie fantastica. Acest computer portabil, usor ca o frunza si ultra-elegant, va ofera libertate absoluta cand calatoriti. Iar cand aveti nevoie, camera web il transforma intr-o oglinda compacta digitala pe ecranul lat stralucitor.

- Intindeti-va aripile si zburati
Permiteti ca designul unic de fluture de la Vivienne Tam sa va imbogateasca lumea cu culoare, adaugand naturalete si eleganta feminina la experienta dvs. digitala HP. Bucurati-va de portabilitatea unui mini-computer cu aspectul accesoriilor de moda desavarsite.

- Sincronizati-va viata minunat
Luati-va viata cu dvs., oriunde. HP QuickWeb ofera discutii instantanee, navigare pe web si altele. Utilizati HP QuickSync pentru sincronizare cu PC-ul si HP MediaStream pentru muzica.



- Pastrati legatura cu prietenii!
Deschideti-l, porniti-l si fiti gata sa incepeti! Acest articol de moda ultraportabil va permite sa configurati mai multe conturi Twitter si o pagina Facebook. Continuati sa lucrati pana la cinci ore cu acumulatorul cu 3 elementi de culoare asortata, auriu sampanie.

- Eleganta imediata, in interior si la exterior
Particularizati-l pentru a-l face numai al dvs., cu teme de desktop exclusive inspirate de Vivienne Tam, pictograme si QuickWeb particularizat. Fâlfâit de fluture: un tapet unic care se coordoneaza cu designul Butterfly Lovers.

Un comentariu: