miercuri, iunie 09, 2010

Ciorapul Slim - Ciorap cu efect de slabire


Din acest an, Laura Baldini a adus pe piaţă ciorapul Slim, care prin tratamente naturale inovatoare, incapsulate şi impregnate în ţesătura sa, da femeilor posibilitatea să arate mai bine şi să slăbească fără efort.

SLIM generează un efect de slăbire a picioarelor, făcându-le mai frumoase prin reducerea celulitei care afectează majoritatea femeilor şi prin creşterea tonusului şi elasticităţii pielii, oferind în acelaşi timp o senzaţie de lejeritate şi confort.

Deşi par desprinse dintr-un film, textilele inteligente care interacţionează cu organismul sunt o realitate.

Ele sunt rezultatul unor tehnici inovatoare care permit impregnarea fibrelor cu microcapsule high-tech care au puterea să hidrateze, să tonifice şi să reducă grsimile, urmând ca tratamentul microincapsulat să se elibereze pe piele puţin câte puţin, doar atunci când intră în contact direct cu aceasta.

Ciorapul SLIM este impregnat cu microcapsule ce conţin cafeină, care facilitează arderea grăsimilor, ulei de luffa, pentru îmbunatatirea elasticitaţii pielii, unt lichid - extract din arborele de unt, cu efecte de restructurare a ţesuturilor şi seminte de dovleac, bogate în acizi graşi polisaturaţi.

Pune-ţi aşadar în lista de preferinţe, un PRIETEN NOU, magazinul on line mall-lenjerie.ro, care pe lângă faptul că îţi recomandă ciorapul SLIM, îţi pune la dispoziţie o bogată colecţie de lenjerie, ciorapi, cămaşi de noapte, pijamale, îmbrăcăminte, bazată pe cel mai bun raport calitate-pret.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu