marți, septembrie 22, 2009

Previziuni astrologice pentru anul 2009


Anul 2009 începe cu o aglomerare de planete pe Capricorn şi Vărsător. În afară de Saturn şi Uranus, toate celelalte planete se află în aceste zodii. Anul se va remarca prin abundenţă de idei şi de informaţii, noutăţi, soluţii geniale, descoperiri ştiinţifice, nonconformism, prietenie şi spirit de solidaritate. Vor fi favorizate grupurile constituite pe bază de afinităţi, proiectele altruiste, fundaţiile, acţiunile caritabile. Va avea loc o schimbare de mentalitate, de fapt, se va da o luptă între vechi şi nou. Criza financiară se va globaliza, va fi în permanenţă analizată, se vor găsi unele soluţii, care vor fi combătute la început, dar efectele ei vor fi resimţite până în 2012. Este necesar să se menţină calmul şi să nu se respingă anumite idei. Această atitudine poate duce la mari ratări. Anumite hotărâri luate până la 15 iunie vor fi respinse, reanalizate şi aplicate abia după jumătatea lunii octombrie. Volumul mare de informaţii va duce la oboseală nervoasă. Risipa de idei ar putea cauza incapacitatea de a lua hotărâri. Înflăcărare şi entuziasm fără nicio legătură cu situaţia reală. Cei care se vor întoarce la agricultură ar putea avea mai puţine probleme din cauza crizei.

Luna Neagră va sta în Capricorn până în octombrie. Va lovi România pe Casa banilor. Se recomandă multă cumpătare privind cheltuielile. Banii vor fi din ce în ce mai puţini. În octombrie va trece în Varsator unde, din cauza multitudinii de idei, va crea haos şi dezorganizare. Posibile mişcări de stradă, proteste, greve. Atenţie la aparatele electronice, care se pot defecta foarte uşor din octombrie, atenţie la viruşii de computer, care ar putea deveni foarte periculoşi.

Pluton a intrat în Capricorn, unde va sta timp de 14 ani şi va schimba sisteme politice, sistemul financiar, se va ajunge la o nouă atitudine faţă de bani, posibilă schimbare a monedei de referinţă (vor fi chemaţi toţi specialiştii din domeniul finanţelor să-şi spună părerea şi să găsească soluţii), noţiunile de abundenţă, responsabilitate, fericire vor căpăta un cu totul alt sens. Va creşte simţul de responsabilitate şi organizare, precum şi de folosire cumpătată a resurselor. Anumite profesii vor pierde din importanţă, în timp ce altele vor urca pe scara valorică. Se pare că vor exista mişcări tectonice, care vor duce la modificări importante ale scoarţei terestre. Probabil, uscatul va pierde teren în favoarea apelor. Posibilă schimbare a centrilor de putere politică şi economică pe glob. Atenţie la China! Este posibil să devină o putere de temut. Dacă nu se găsesc soluţii de ieşire din criză, este posibil să ne confruntăm cu un nou război mondial, care ar putea izbucni în a doua jumătate a anului 2010 sau în 2011.

Venus, planeta iubirii, va fi retrogradă în perioada 7 martie – 18 aprilie. Este de preferat ca femeile să nu ia decizii importante, pe plan sentimental, în aceasta perioada. Marte, simbolul energiei masculine, va fi retrograd între 21 decembrie 2009 – 11 martie 2010. Va fi o perioadă de nehotărâre şi nesiguranţă prin care vor trece bărbaţii de data aceasta.

sursa: spiritus.ro

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu