duminică, septembrie 20, 2009

Ioana Visan amanta lui Silvio Berlusconi e din Curtea de Arges


Ioana Visan amanta lui Silvio Berlusconi e din Curtea de Arges

Italia se afla in fata unui scandal fara precedent, dupa dezvaluirile incredibile care il au in prim-plan pe premierul Silvio Berlusconi (72 de ani), acuzat ca ar fi organizat de-a lungul timpului adevarate orgii in resedintele sale, cu peste 30 de femei.

Corriere della Sera a publicat la inceputul acestei saptamani interogatoriul la care a fost supus Gianpaolo Tarantini, omul socotit a fi pestele lui Berlusconi. Printre fetitele acestuia se afla si o romanca, Ioana Visan, zisa Ana.

Dupa o ancheta intensa si dupa o zi plina de cautari, CANCAN a reusit sa afle povestea incredibila a romancei, care ar fi fost dama de companie pentru cel mai important om din Italia la ora actuala.

Ioana Visan are 21 de ani si este originara din Curtea de Arges. A plecat in 2006 in Italia, acolo unde sora sa locuia de peste 12 ani, la Milano. Surse din Peninsula sustin ca sora Ioanei, Maria (30 de ani), a fost o dama de companie faimoasa in Cizma pana in momentul in care s-a casatorit cu un italian bogat si si-a schimbat complet numele, dar si meseria.

Ioana insa, cu ajutorul
Mariei, transformata in Monica, s-a infiltrat in cercurile inalte din Italia, tot in postura de practicanta a celei mai vechi meserii din lume. Daca Tarantini stie cel mai bine cum a ajuns atat de aproape romanca de Silvio Berlusconi, povestea din tara a Ioanei este de-a dreptul fabuloasa. via Cancan

2 comentarii:

 1. Conform datelor detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance (cea mai cunoscuta Ioana Visan din Curtea de Arges, prostituata lui Berlusconi, ajunsa in Italia prin intermediul retelelor de prostitutie din Curtea de Arges: http://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/4078/berlusconi-are-o-amanta-din-curtea-de-arges-ioana-visan-la-orgiile-cu-premierul-italiei.html ). In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania
  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.
  În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie.
  Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari: B-14-WXH – prostituata proxeneta cu onorabilitate aparenta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti, membru in banda lui George Nan, un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm
  http://archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/nightmare-of-kidnapping-returns-to-italy-as-millionaires-wife-is-held-733071.html
  si B-34-TND – proxenet, unul dintre liderii mafiei din Curtea de Arges.

  Despre puscariasul-proxenet Caroli Pici, zis Loti si politia mafiota din Curtea de Arges:
  http://www.ziarulprofit.ro/archives/6159
  http://www.ziarulprofit.ro/archives/10990

  RăspundețiȘtergere
 2. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia

  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern(cele mai multe in nordul Italiei)

  Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila

  RăspundețiȘtergere