duminică, septembrie 20, 2009

10 semne ale barbatului care inseala – Afla daca iubitul tau are amanta


10 semne ale barbatului care inseala – Afla daca iubitul tau are amanta

Un barbat poate sa ascunda faptul ca insela mult timp pana cand acesta sa fie prins de catre partenera sa de viata
. Cu cat un barbat inseala de mai multe ori si pentru perioada de timp mai lunga cu atat mai mare devine riscul pentru el pentru a fi prins.

Exista multe moduri in care ii poti da seama daca iubitul tau, partenerul tau de viata te inseala, dar mai jos iti prezentam un top 10 al celor mai des intalnite semne care pot sa-ti arate daca esti inselata. Daca cat mai multe dintre aceste semne le regasesti si la partenerul tau, atunci de afli in acel moment in care trebuie sa fii mai atenta si sa priveste mai profund si mai de aproape problema cu care te confrunti.

To 10 semne care iti arata daca esti inselata de iubitul tau:

1. Isi petrece mai putin timp cu tine. Un barbat care incepe sa insele, incepe sa intarzie acasa motivand scuze cum ar fi ore de lucru peste program, reuniuni de serviciu suplimentare si prelungite, intalniri si cine de seara cu diversi parteneri de lucru.

2. Nu este la fel afectuos cu era inainte, iar viata sexuala sexuala devine aproape inexistenta.

3. In momentele cand sunteti impreuna, prefera sa stea sa vizioneze un film sau rasfoieste o carte sau o revista, lucruri care il fac sa para concentrat in alta parte si deci sa comunice cat mai putin cu tine.

4. Incepe sa fie mai atent cu aspectul lui fizic si chiar sa-si faca anumite modificari. Incepe sa-si cumpere haine noi, isi face o noua tunsoare sau isi schimba total stilul de a se imbraca.

5. Apar modificari in masina. Scaunul din dreapta este intr-o pozitie cu care nu erai tu obisnuita, poate chiar sunt niste fire de par de alta culoare si lungime fata de al tau, iar postul de radio este mutat pe un alt post fata de cel pe care obisnuia sa-l asculte partenerul tau pana atunci.

6. Iubitul tau este cam irascibil in ultima perioada, aparent fara motiv. Orice mica intrebare pe care i-o adresezi, pare sa-l deranjeze si orice lucru pe care inainte il faceai cu el si nu-l deranjau, acum pare sa-l scoata din minti si il fac sa-si piarda imediat rabdarea.

7. Un barbat care inseala incepe sa vina acasa cu miros de parfum, de alcool sau de fum, motivand ca toate acestea se datoareaza faptului ca a stat la o intalnire prelungita intr-un bar unde era multa lume.

8. Apar modificari in legatura cu mobilul lui. Daca inainte nu-i pasa pe unde-si lasa mobilul, acum este mai atent unde-l lasa si mai nou niciodata nu este undeva la vedere, iar uneori il inchide motivand ca nu vrea sa fie deranjat, dar de fapt el vrea sa evite de a primi telefoane atunci cand esti tu prin preajma lui.

9. Dintr-o data este mai interesat sa petreaca mult timp in fata calculatorului, motivand ca are nevoie sa fie lasat sa se concentreze ca are de lucru si chiar inchizandu-se in camera. Acesta poate fi un bun moment pentru el de a conversa in voie si nestingherit cu persoana cu care te inseala.

10. Apar modificari in bugetul casei. De multe ori pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de cadourile si iesirile cu amanta, va umfla costurile
cumparaturilor care le face pentru casa
sau va gasi scuze ca are ceva probleme la servici si este intr-o perioada in care va castiga mai putin la servici.

Odata ce aveti banuieli ca barbatul dvs. va inseala, asigurati-va un plan de actiune si verificati temeinic inainte de a-l acuza. Iar in cazul in care ai certitudinea ca te inseala, intai gandeste cu un pas inainte si decide ce este mai bine pentru tine, daca esti dispusa sa ierti si sa mai acorzi o a doua sansa, caci in caz contrar, de ce te-ai mai obosi sa mai faci vreo criza de gelozie, pui capat relatiei, in termeni cat se poate de normali si il lasi „pe mana” amantei.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu