vineri, februarie 29, 2008

Dansul te relaxeaza si te face sa te simti grozav


Exista atat de multe stiluri diferite de dans astazi, incat totul depinde de modul in care vrei sa te exprimi, iar cand stii asta, vei putea alege din stiluri pe cel care iti convine cel mai mult. Fiecare dans este o intalnire scurta, care ar trebui sa fie distractiv pentru ambii parteneri.

Modul in care inveti sa dansezi trebuie sa i se potriveasca bugetului si a preferintelor. Folosind casete video ca sa inveti sa dansezi nu este prea eficient, iar sa ai un profesor care sa te invete acasa la tine poate costa cam mult. Daca ai un grup de prieteni care vor sa invete sa danseze, puteti opta pentru cursuri in grup. Invatatul in grup este mai agreabil si ajuta la intelegerea dansului.

Este nevoie de exercitiu pentru a dansa, nu este doar un proces mintal, ci mai mult corporal, si vei avea nevoie de exersare constanta pentru a deveni mai bun. Daca vrei sa inveti mai multe tipuri de dans, va trebui sa iti exersezi corpul sa se miste si sa funcioneze fara efort, ca sa arate de parca totul este foarte natural.

Poti fi un dansator cu experienta, alfat in cautarea unei afaceri bune, bazandu-te nu pe calitate, ci pe cost. Totul depinde de nivelul la care stiti sa dansati si cata experienta aveti, deci aveti grija cand cumparati pantofi la preturi speciale. Fara pantofii adecvati, dansatorii step nu vor putea dansa. Uneori vei putea gasi pantofi cu toc mic, acestia putandu-se cumpara de la cele mai multe magazine de pantofi de dans. Se aplica aceleasi reguli pentru barbati si femei in privinta pantofilor. Dar cand vorbim de pantofii barbatilor, vorbim de cat de sofisticati sunt acestia. Se pot gasi pantofi pentru barbati la preturi accesibilie, care sunt destul de buni pentru a invata sa dansati.

Pentru ca dansul este o activitate care ne foloseste corpul pentru a ne exprima, trebuie sa ne alegem stilul de dans cu grija. Acest lucru inseamna si ca trebuie sa te gandesti la inbracamintea adecvata, care sa reflecte povestea pe care doresti sa o spui cu ajutorul dansului. Cand dansezi, trebuie sa ai o anumita atitudine, cu ajutorul careia nivelul performantei va creste de la mediocru la incredibil. Deci, cand dansezi, accentul nu cade numai pe dans, ci si pe modul in care te prezinti.

Multe dansuri provin din tari si culturi diferite; salsa este o combinatie a mai multor culturi care includ Afro-Caraibeanul si dansul Latino. Multi oameni cred ca Salsa provine din Cuba; cu miscarile latino sexy si ritmul tipic caraibean, dansul acesta a devenit celebra in toata lumea si adorat de toti. Sa poti dansa salsa este incredibil de sexy. Salsa este unul din cele mai populare forme de dans.

Nu conteaza ce tip de dans iti place, incepe sa dansezi!

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu