joi, ianuarie 24, 2008

Cele mai bune 5 plante care combat caderea parului


Caderea parului este o probleme devastatoare. Fie ca sunteti femei, barbati, tineri sau batrani, chelia prematura va poate fura increderea in sine. Din fericire, exista tratamente care va ajuta la combaterea cheliei.


Una din alternativele cele mai bune ale medicatiilor pentru cresterea parului sunt suplimentele herbale. Ele au efecte secundare minime, imbunatatesc sanatatea si stimuleaza cresterea parului. Fie le folositi pentru imbunatatirea circulatiei, oprirea caderii parului sau blocarea hormonului DHT, ierburile sunt foarte eficiente.

Aici gasiti ierburile cele mai recomandate pentru combaterea cheliei.

1. Palmierul-pitic este folosit de mii de ani si este eficient in combaterea caderii parului. El ajuta la blocarea hormonului DHT, astfel incetinind caderea parului. Poate veni sub forma de capsula, impreuna cu alte formule impotriva caderii parului, sau sub forma de ulei. Indiferent de metoda preferata, el este o planta excelenta in combaterea cheliei premature.
2. Coada-calului ajuta la imbunatatirea circulatiei. Acesta stimuleaza foliculii parului si este necesar in a ajuta cresterea sa. Bogat in silice, el intareste parul slab si ii creste vitalitatea. Coada-calului este de obiciei un component al preparatelor care combat chelia prematura.
3. Rozmarinul ajuta la desfundarea foliculilor si cresterea parului. Poate fi adaugat uleiului si masat in scalp. El este si un antioxidant puternic si ajuta la combaterea radicalilor liberi. Si el este folosit frecvent in remediile herbale pentru par.
4. Ginsengul Siberian este o planta minunata cu multe beneficii. Cateva din ele sunt cresterea, stimularea si imbunatatirea circulatiei sangelui. Aceasta planta ii ajuta pe caii care sufera de cadere de par sau au parul slab si despicat. Ginsecul indeparteaza toxinele care blocheaza foliculii parului, care ar incetini sau opri cresterea lui. Puteti alege sa-l aplicati cu ajutorul uleiului pentru sclap sau sa luati capsule de ginseng zilnic. Ginsengul si palmierul pitic sunt cele mai comune plante recomandate pentru a trata problemele de chelie prematura.
5. Urzica este bogata in vitamine si minerale. Ajuta si la imbunatatirea circulatiei si stimuleaza cresterea parului. Ea blocheaza si BPH, deci este foarte folositoare impotriva caderii parului.

Este importnat sa va intrebati medicul inaintea inceperii oricarui tratament herbal.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu