marți, ianuarie 15, 2008

Cateva modalitati de a imbunatati castigurile Adsense


Daca webmasterii vor sa obtina venituri cu sit-urile lor, cea mai buna modalitate este folosirea Google Adsense. Sunt multi, care lupta din greu pentru a castiga ceva bani prin sit-urile lor. Dar intre ei sunt si cateva “genii” care prin plasarea anunturilor Google Adsense obtin un venit decent. Ceea ce face ca acesti webmasteri sunt diferiti de ceilalti este ca ei au o mentalitate diferita si pot sa se uite afara din cutie.

Aceste “genii” sa zic asa, care au incercat si au reusit, de obicei folosesc cateva metode comune pe care o sa impart si cu tine pentru a te ajuta in aceasta aventura numita Adsense. Cateva dintre aceste informatii a ajutat foarte mult la cresterea veniturilor in trecut si cred ca va ajuta si in viitor.

Iata metodele dovedite si demonstrate prin care poti inbunatati veniturile Adsense

1. Concentreaza-te pe un singur format de reclama Adsense. Un format, care functioneaza foarte bine la majoritatea webmasterilor este dreptunghiul mare (336X280). Acest format are tendiinta de a obtine un CTR mai inalt. (CTR-click trough rate, adica rata clickurilor obtinute). Deci, de ce sa folosesti acest format cand poti sa folosesti si alte formate? Pentru ca arata ca lincuri normale in text si nicicum reclama. Si din aceasta cauza oameni dau click mai usor fara asi da seama ca aceste lincuri sunt legate de Adsense.

2. Importanta alegerii culorilor. Alege o culoare care merge bine cu fondul paginii. Daca pagina are fundal alb, incearca sa folosesti albul pentru marginea si fundalul anuntului. Idea de a structura culorile este ca anunturile sa arate ca parte a pagini si nu ca o parte separata de continut. Aceasta chestie duce la mai multe clickuri din partea vizitatorilor, ceea ce rezulta castiguri mai mari.

3. Indeparteaza anunturile Adsense de pe partea de jos a paginii si pune-l pe partea de sus. Nu incerca sa ascunzi anunturile Adsense. Pune-l in acele locuri, unde oameni o sa observe usor. O sa fii uimit de diferenta castigurilor si de faptul ca cat de mult inseamna unde sunt asezate anunturile.

Aceste sunt cateva informatii care au functionat bine pentru unii, care au castigat deja bani frumosi cu sit-urile lor. Este important de stiut, ca aceste anunturi sunt afisate pentru ca se potrivesc cu interesul oamenilor care vad. Deci, telul tau principal ar trebui sa fie concentrarea pe un singur topic, pentru ca anunturile afisate vor fi asemanatoare cu tema sit-ului.

Sa nu uiti ca sunt si altii, cu aceeasi tema a sit-ului pe care ai si tu. Este bine sa te gandesti, cum poti face ca anunturile afisate pe sit-urile tale sa fie diferite si unice fata de ceilalti. Fiecare click primit de la vizitatori inseamna un ban in plus pentru tine, asa ca trebuie sa faci in asa fel, incat nimeni sa nu plece fara a da click.

Aceste informatii, pe care am impartasit cu tine, sunt numai cateva ghiduri, pe care si altii o folosesc. Parerea mea este ca daca a functionat la ei, de ce sa nu functioneze si la tine? Eu zic ca merita incercat si sunt sigur ca o sa vezi si rezultate.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu