luni, septembrie 03, 2007

Incepe isteria in jurul telefonului Google


Aparatul ar urma sa aiba incorporate o versiune speciala a programului Google Maps, un "cititor" a postei electronice - compatibil cu GMail - si va avea si GPS integrat. O alta confirmare vine dinIndia, unde Google are deja un centru de cercetare si dezvoltare (in Bangalore), al doilea ca importanta in cadrul corporatiei.

Un raport de pe site-ul de stiri rediff.com mentioneaza faptul ca mai multe persoane care lucreaza in cadrul celor doi operatori mobili nationali Bharti Airtel si Vodafone Essar au confirmat ca se discuta conditiile in care cele doua firme vor lansa GPhone.

Corespondentii la Mumbai ai site-ului mentioneaza si faptul ca Google este aproape de incheierea unor contracte prin care firma americana va deveni distribuitor de servicii de transfer de date in banda larga.

In timp ce site-urile de stiri si blog-urile vuiesc pe tema noului dispozitiv mobil si mentioneaza ca aparatul poate fi o amenintare reala la adresa iPhone, oficialii companiei au refuzat sa faca vreun comentariu.

Presa americana a speculat acest lucru, mentionand ca acest raspuns nu este nici un "da", nici un "nu", ceea ce inseamna ca Google va lansa pe piata un telefon mobil propriu.

Un articol de Cristian Curus

Romania Libera, 03 sep 2007

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu