marți, august 21, 2007

Serial de top la Pro TV


"Prison Break", unul dintre cele mai de succes seriale americane de televiziune, va putea fi vizionat din septembrie de telespectatorii romani.

Dupa succesul serialului „Lost” in Romania, telespectatorii au ocazia sa urmareasca, din aceasta toamna, inca un film american de televiziune, foarte popular in SUA, produs de 20th Century Fox Television.

„Prison Break” (Evadarea) este realizat in aceeasi maniera de a tine telespectatorii in priza ca si „Lost”, ceea ce-i va incanta pe fanii genului.

Postul din Pache Protopopescu inca nu a stabilit detaliile privind difuzarea serialului, adica ziua si ora, si nici nu a dezvaluit detalii privind suma cu care a achizitionat filmul. Serialul nu le este strain romanilor, fanii descarcand de pe net deja primele doua sezoane.

Isterie in masa

„Prison Break” a dat nastere unui adevarat fenomen in lumea intreaga, audienta medie a serialului in America fiind de 9,2 milioane de telespectatori pe episod.

Succesul „Prison Break”, difuzat pentru prima data in SUA in aprilie 2005, pe postul Fox Network, a crescut de la un episod la altul, adunand foarte multi fani, care au comentat intens actiunea filmului pe forumurile de specialitate. Toti se declara captivati de actiunea filmului si considera ca acesta este foarte interesant structurat.

Recunoasterea din partea industriei de film americane a venit la un an de la lansare: „Prison Break” a castigat in 2006 premiul People’s Choice, pentru Cel mai bun serial, si in acelasi an a fost nominalizat de doua ori la Premiile Globul de Aur, pentru Cel mai bun serial de televiziune si pentru Cel mai bun actor.

Telespectatorii din America au vazut deja primele doua serii din „Prison Break” si o asteapta pe a treia, desi creatorul serialului, Paul Scheuring, a vrut sa puna capat prooiectului dupa cea de-a doua serie. Dar succesul serialului l-a determinat sa continue actiunea in cea de-a treia serie, care va fi si ultima.

O drama despre viata din inchisoare

Prima serie cuprinde 22 de episoade, care vor rula la Pro TV saptamanal. Actiunea serialului ii are in prim-plan pe Michael Scofield (Wentworth Miller) si pe Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

Lincoln este inchis pe viata in penitenciarul Fox River pentru o crima pe care n-a comis-o, iar fratele sau, Michael, insceneaza jaful unei banci pentru a ajunge in aceeasi inchisoare in care se afla Lincoln.

Michael pune in aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare pentru el si fratele sau. Povestea se complica atunci cand la mijloc intervin interese financiare si politice, dar si conspiratii guvernamentale.

Sursa: Evenimentul Zilei

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu