luni, ianuarie 29, 2007

Mama Angelinei Jolie a decedat


Actrita Marcheline Bertrand, mama Angelinei Jolie, a decedat sambata la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, informeaza people.com.

In ultimele clipe ale vietii sale, Bertrand (56 de ani), care a luptat impotriva cancerului timp de 7 ani si jumatate, a fost inconjurata de copiii sai, Angelina si James Haven, si de iubitul lui Jolie, Brad Pitt.

“Marcheline a fost o femeie foarte frumoasa. A fost o mama iubitoare, care a avut in permanenta grija de copiii sai. Nu am vazut-o niciodata suparata sau trista. Nici macar dupa ce a fost anuntata ca sufera de cancer. Intotdeauna m-a tratat ca pe un membru al familiei sale.”, a declarat Lea Hunter, o fosta iubita a lui Haven.

Bertrand, care a jucat in “The Man Who Loved Women”, i-a crescut singura pe Jolie si pe Haven dupa ce a divortat de tatal lor, actorul Jon Voight.

Actritei Marcheline Bertrand i-a fost organizata o inmormantare privata. Membrii familiei le-au transmis persoanelor care vor participa la eveniment ca, decat sa aduca flori la inmormantare, mai bine sa doneze acei bani la Institutul de Cercetare pentru Prevenirea Cancerului.

HotNews.ro, S.B., 29 ian 2007

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu