marți, noiembrie 21, 2006

Vica, amanta lui Victor Piturca, este insarcinata in patru luni


Una din cele mai savuroase povesti de dragoste care a rezistat de-a lungul anilor, in ciuda prejudecatilor, este cea dintre Vica - o balerina rusoaica - si selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca.

Casatorit si cu doi copii, fostul jucator de la Steaua este pe cale sa devina tata pentru a treia oara. Frumoasa dansatoare din spatiul ex-sovietic este gravida in luna a patra, surse din anturajul acesteia sustinand ca este copilul antrenorului.

Clasica deja in CV-ul fotbalistilor, slabiciunea pentru femeile frumoase l-a pricopsit pe Victor Piturca, antrenorul nationalei, cu o relatie extraconjugala ce dureaza de aproximativ sapte ani. Cea care a reusit sa-l imblanzeasca pe "Satana", asa cum este poreclit selectionerul in lumea fotbalului, este Vica, o blonda in varsta de 30 de ani, care se pregateste sa aduca pe lume un baietel.

Apropiati de-ai rusoaicei afirma ca antrenorul nu a primit foarte incantat vestea, insa hotararea Vicai de a deveni mama a fost de nezdruncinat. Se pare ca Piturca a invocat argumentul varstei - are 50 de ani - precum si faptul ca mai are doi copii mari (un baiat si o fata). Pe de alta parte, fosta balerina nu a vrut sa rateze ocazia de a avea un copil.

Ea este atat de satisfacuta de ideea maternitatii incat poarta dialoguri imaginare cu fiul ei, alintandu-l "Grigore". Ca toate viitoarele mame, si Vica merge regulat la ginecologul ei e la Spitalul Municipal, cunoscut in lumea showbiz-ului ca medicul rusoaicelor. De asemenea, blonda si-a rarit iesirile mondene, preferand sa stea mai mult pe acasa, unde isi invita prietenele sa-i tina companie.

Insa cand se decide sa iasa in oras, Vica se afiseaza la bratul unui tanar pe care-l foloseste drept acoperire de ochii lumii. Blonda s-a mutat de curand intr-un apartament din Baneasa, dupa ce ani de-a randul a locuit intr-o vila luxoasa din bd. 1 Mai.

Victor Piturca a profitat de prietenia pe care o avea cu Viorel Paunescu pentru a-i inlesni Vicai obtinerea unui spatiu in hotelul "Intercontinental" (proprietatea familiei Paunescu) in care aceasta si-a deschis ulterior un salon de infrumusetare. Desi amicitia celor doi parea indestructibila, ea s-a racit dupa ce Viorel Paunescu, i-a desfiintat rusoaicei coaforul, la sfarsitul anului trecut.
Integral in Averea

Averea, 21 nov 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu