marți, noiembrie 21, 2006

Oana Zavoranu: "Vadim nu m-a vrut in sacou"


Abia intrata in PRM, Oana Zavoranu stabileste o noua moda printre politicieni: consilierul de imagine tatuat. Fostul manechin Melek Amet, o admiratoare declarata a actritei, o sfatuieste totusi sa-si ia la randul ei un consilier de imagine pentru a face o figura buna in forurile europene

Melek Amet spune ca intrarea Oanei Zavoranu in politica nu a surprins-o, mai ales ca actrita "este genul de femeie exploziva, care calca totul in picioare". Fostul fotomodel spune ca Zavoranu are sanse sa-si castige credibilitatea ca om politic pentru ca invata repede si "se va dezbara, la fel de repede, de fasonul de fata razvratita cu decolteu, tatuaje si buze negre".

"La Oana ar trebui schimbat radical tot. Cand va merge sa reprezinte tara in forurile europene, nu va putea sa-si afiseze tatuajele. Ar trebui sa-si ia la randul ei un consilier de imagine" spune Melek Amet.

O ALEGERE FLATANT

In schimb, Oana sustine ca nu va renunta sub nici o forma la imaginea care a consacrat-o si care i-a atras atentia si lui Vadim Tudor: "O sa raman neschimbata pentru ca cei care ma iubesc ma iubesc asa cum sunt. Corneliu Vadim Tudor m-a ales pentru ceea ce sunt eu, un lucru extrem de flatant."

VADIM NU A VRUT-O IN SACOU

In speranta ca Oana va atrage electoratul tanar, presedintele PRM ii va permite consilierului de imagine sa-si pastreze stilul inconfundabil:
"Vadim Tudor nu m-a luat ca si consilier de imagine vizualizandu-ma in sacou, ci m-a ales cum sunt eu: mai extravaganta in felul in care ma imbrac, dar asta pentru ca ii place modul meu de a fi."
Integral in Averea

Ziarul, 21 nov 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu