marți, noiembrie 28, 2006

Ioana si Bodo la partaj


Procesul de divort dintre Ioana Basescu si Bogdan Marin va fi urmat si de o actiune de partaj a bunurilor detinute de cei doi. Si nu sunt deloc putine, sau ieftine. Libertatea a incercat sa le inventarieze si sa afle valoarea de piata a imobilelor si masinilor. Rezultatul final: 866.400 euro.

Insa se pare ca cea mai de pret si greu de impartit agoniseala a lor o reprezinta cei doi caini din rasa Akita. Daca partile nu vor reusi sa se inteleaga de bunavoie, atunci judecatorii vor trebui sa faca o “imparteala” judiciara, stabilind cota fiecaruia.

Un Akita costa intre 700 si 800 de euro Adrian Mitoi, administrator de canisa, ne-a spus ca rasa Akita este una destul de rar intalnita in Romania. ”Sunt caini vechi de lupta, care, datorita frumusetii lor, au fost transformati in caini de paza”, ne-a spus acesta. La noi un pui de Akita costa intre 700 si 800 de euro.

Cei doi caini par a fi principalul motiv de cearta dintre Ioana si Bodo. Aceasta pentru ca amandoi sunt extrem de atasati de animale si le e greu sa se desparta de ele. Puii de Akita nu mai sunt in “patrimoniul” celor doi pentru ca au fost vanduti.

Libertatea, Florian Gheorghe, Eduard Neagu, 27 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu