marți, noiembrie 28, 2006

Gigi instituie "prima de Crez" in licee


Becali a organizat un concurs de rugaciuni la un Bal al Bobocilor si i-a recompensat pe castigatori cu aproape 16.000 de euro.

Elevii Colegiului Economic „A.D. Xenopol”, din Capitala, au organizat sambata-seara Balul Bobocilor, cu „participarea extraordinara” a lui Gigi Becali, in calitate de sponsor al evenimentului.

In clubul Escape, locul unde s-a tinut petrecerea, latifundiarul a impartit bani in stanga si in dreapta si a initiat un concurs inedit: „Cine stie Crezul primeste de la mine 5.000 de euro”.

Elevii s-au bulucit spre microfoane si, chiar daca s-au incurcat, tot au primit bani. „Le-am dat cate 1.000 de euro la vreo patru dintre ei, si 3.000 de euro la o fata care a stiut cel mai bine rugaciunea”, s-a laudat Gigi Becali.

El a mai spus ca nu se astepta ca tinerii sa stie atat de mult din Crez, „pentru ca e cam lung”, si l-a impresionat in mod deosebit faptul ca „liceenii sunt cuminti, nu fuma niciunul”.

Gigi Becali a impartit aproximativ 16.000 de euro, din care 2.000 de euro pentru ocupanta locului I la concursul Miss Boboc si cate 1.000 de euro pentru locurile doi si trei.

Directorul: „A fost o surpriza pentru noi”

Directorul Colegiului, Ana Ionescu, a spus ca elevii din Comitetul de organizare s-au gandit sa-l invite pe Becali in juriu: „Aveau nevoie de sponsori si l-au ales si pe dumnealui. A fost o surpriza pentru noi sa il vedem, mai ales ca nu isi confirmase ferm prezenta”.

De la director am aflat cu cat a mai cotizat Becali in contul tinerei generatii: 500 de euro pentru fiecare dintre cele 10 concurente Miss Boboc, 1.000 de euro pentru fiecare din locurile doi si trei, si 2.000 de euro pentru ocupanta locului I.

Din juriu au mai facut parte Costin Marculescu, doi jurnalisti de la B1 TV si un reprezentant Oriflame. Mircea Dinescu a fost si el invitat, dar nu a onorat cu prezenta.

Proful de matematica: „Ne-am transformat in Rahova 2”

Profesorul care a coordonat elevii organizatori, Tania Costea, a spus ca tinerii s-au gandit sa-l invite pe Becali pentru ca „multi dintre baieti tin cu Steaua si au vrut sa-l vada neaparat”. Cat despre concursul de Crez, au fost cu totii surprinsi: „A iesit din juriu si s-a dus pe scena.

Chiar daca nu am fi fost de acord, nu mai aveam ce face, pentru ca toti copiii se imbulzeau deja”. Ea a mai adaugat ca a fost un moment placut, pentru ca „au stiut foarte multi rugaciunea, ceea ce este un lucru bun”.

Evenimentul Zilei, Roxana Lupu, 27 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu