sâmbătă, noiembrie 25, 2006

Andreea Banica dribleaza Pro TV


Andreea Banica si Lucian Ionescu, iubitul si impresaul acesteia, au acceptat invitatia lui Teo la o serie de negocieri vizand cooptarea cantaretei in echipa de la Romantica TV. Cei doi au fost vazuti in urma cu cateva zile intrand in biroul directorului general de la Realitatea TV, Sorin Enache.

Saptamana trecuta, Andreea Banica si Lucian Mitrea si-au facut aparitia in Casa Presei, avand ca destinatie biroul lui Sorin
Cantareata vrea Revelion la Romantica

Enache. Cantaretei i se propusese un contract cu Romantica si se cereau negocieri. Asa cum se cade, blonda a venit insotita de impresarul ei pentru a avea un sustinator oficial la discutii. De partea cealalta a baricadei s-a aflat Teo Trandafir, noul director de programe al postului, o mai veche cunostinta a celor doi.

Acceptand aceasta invitatie, Andreea nu a jucat corect fata de Pro TV, in momentul de fata fiind, prin contract, angajata a lui Adrian Sarbu. Insa cum intelegerea cu postul din Pache Protopopescu se apropie de final, cantareata - mai nou, pasionata de televiziune - isi cauta un loc caldut in care sa traga pe timp de iarna.

Cu privire la mica vizita facuta la sediul Realitatii TV, atat Lucian cat si Andreea s-au rezumat la a spune: "Ne-am dus in vizita sa o vedem pe Teo, nu o mai vazusem de mult si ni se facuse dor de ea".
Integral in Averea

Averea, 24 nov 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu