vineri, octombrie 27, 2006

Velacruz, un nou SUV Hyundai


Splendoarea apelor Golfului Mexic, plajele linistite ale celui mai mare port mexican - totul aminteste de Mexic si de semnificatia care sta la baza celei mai recente versiuni din seria Hyundai: Veracruz.

Cel de-al noualea vehicul care se alatura seriei Hyundai a anului 2007, modelul de dimensiuni medii Veracruz va fi mai mare decat Honda Pilot si va avea un portbagaj mai voluminos decat Mercedes-Benz GL, oferind un stil rafinat, tinuta de drum a unui automobil din clasele mici si caracteristici superioare.

Printre echiparile standard Veracruz va avea si un al treilea rand de scaune, Hyundai HideawayTM, un scaun rabatabil fractionat 50/50 in podea, usor de utilizat, oferind flexibilitate pentru pana la sapte pasageri.

Dotat standard cu un motor V6 de 3,8 litri si transmisie automata cu sase trepte, Veracruz va oferi o combinatie fara precedent de stilizare, siguranta, confort si comoditate, inclusiv tractiune integrala, program electronic standard de control al stabilitatii (ESC), airbaguri laterale standard, ca si airbaguri laterale pentru protectia capului pentru toate cele trei randuri de pasageri.

Veracruz va face concurenta in principal modelelor de teren de dimensiuni medii din segmentul superior, printre care se numara Honda Pilot, Nissan Murano, Subaru B9 Tribeca si Lexus RX350 .

StiriAuto.ro, 26 oct 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu