duminică, octombrie 22, 2006

Stefan Banica jr este "senior in zgarcenie"


Stefan Banica jr este client fidel al unui restaurant cu specific italienesc din Capitala. Cantaretul a devenit spaima angajatilor pentru ca tipa la ospatari, nu lasa niciodata bacsis si chiar pleaca fara sa-si achite in totalitate nota de plata.

Stefan Banica jr, actor, regele rock’and’roll-ului autohton, idolul femeilor si, mai nou, sotul Andreei Marin, poate intruchipa cu succes rolul personajului Harpagon (Avarul, Moliere). Da, ati citit bine! Gelatul nostru este extrem de zgarcit.

Stefan Banica jr obisnuieste sa manance la un restaurant cu specific italian situat in centrul Capitalei. Intamplator cunoastem si noi localul: se mananca bine, iar nota de plata nu te usuca la buzunar. Probabil din acest motiv, Stefan cel chibzuit este un client “fidel” al restaurantului.

Iar daca artistului ii face placere sa-si delecteze papilele gustative acolo, nu acelasi lucru se poate spune despre personalul care trebuie sa-l hraneasca. Unul dintre ospatari ne-a marturisit ca se trage la sorti cine sa-l serveasca pe sotul Andreei Marin. Si nu pentru ca ar fi intimidati de celebritatea sa, ci pentru ca este un calvar sa fii la cheremul lui Stefan, fie si pentru doua ore.

Cantaretul tipa la ospatari (a avut profesoara buna!), are fumuri de mare vedeta si nu lasa niciodata bacsis. “Se comporta de parca face cuiva o favoare ca vine sa manance aici. O singura data mi-a lasat spaga 2 RON Nu mi-a venit sa cred. Era ceva nou pentru mine. De obicei nu ne da nimic”, ne-a spus un angajat.

Integral in Gardianul

Gardianul, 21 oct 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu