vineri, octombrie 27, 2006

Madonna: "Tatal baietelului a fost manipulat"


In emisiunea televizata “The Oprah Winfrey Show”, inregistrata marti, Madonna si-a aparat eforturile de a adopta un baiat din Malawi, in varsta de un an, David Banda, si a declarat ca tatal baietelului a fost manipulat sa declare ca nu intentioneaza sa renunte la fiul sau, potrivit spectatorilor prezenti la inregistrari.

Madonna a fost echilibrata pe parcursul interviului, cu toate ca in unele momente a fost emotionata, au spus spectatorii. “Madonna considera ca presiunile facute de media l-au determinat pe tatal copilului sa-si schimbe povestea.”, a declarat Brook Carter, in varsta de 24 de ani, din Miami.

Cu toate ca la inceput, Yohane Banda, in varsta de 32 de ani, a declarat ca nu are nimic impotriva adoptiei, acesta a spus mai tarziu: “Nimeni nu mi-a spus ca in urma adoptiei David va fi doar fiul ei.” Totusi, marti, el a declarat pentru “Time” ca nu planuieste sa conteste adoptia, spunand ca ii este doar recunoscator Madonnei ca ii ajuta copilul.

Cantareata a vorbit despre cat de multa munca a fost cu procedura de adoptie din Malawi, spunand ca nu a avut nici un fel de privilegiu. “Madonna a spus ca Yolanda Banda a privit-o in ochi si i-a multumit ca ii ofera fiului sau un viitor si o viata mai buna”, a spus Carter.

“Cea mai mare ingrijorare a sa este faptul ca aceste controverse vor determina alti oameni sa nu mai incerce sa adopte un copil.”, a spus Susie Lazega, in varsta de 38 de ani, din Atlanta. “Aceasta este cea mai mare dezamagire a sa.”

Madonna a aratat poze in care apare alaturi de fiica sa Lourdes (10 ani), baiatul sau Roco (6 ani) si micutul David. Intr-o alta fotografie apare sotul Madonnei, Guy Ritchie, jucandu-se cu David.

”Famila Madonnei este una fericita, se iubesc foarte mult. I-am vazut pe cei doi copii ai Madonnei cum il imbratiseaza pe noul lor fratior.”, a declarat Robin Ayoob, in varsta de 54 de ani, din Philadelphia.

Madonna a declarat ca l-a vazut pe David pentru prima data intr-un documentar video despre acea regiune. In acel material acesta era tinut in brate de o fetita, in varsta de 8 ani, infestata cu HIV.

”A spus ca a privit in ochii lui si a simtit imediat ca s-a creat o legatura intre ei.”, a declarat Jody Goldstein, in varsta de 40 de ani, din Atlanta. Laura Rader, in varsta de 38 de ani, din St. Louis, a adaugat: “Artista a dorit, cu adevarat, sa il ajute pe micut, care nu avea sanse de supravietuire.”

Madonna a mai spus ca in momentul in care l-a intalnit pe David, acesta suferea de malarie, tuberculoza si pneumonie, baietelul aflandu-se si acum sub tratament. Artista a mai declarat ca pe parcursul unui an de zile baietelul nu a fost vizitat de niciunul din membrii familiei.

Totusi, Yohane Banda a declarat: “Cand era la orfelinat ma duceam cu bicicleta sa il vizitez de cate ori aveam timp. Vroiam doar sa il vad si sa ma joc cu el.”

HotNews.ro, S.B., 25 oct 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu